Ons team

Vanaf de Ambachtsweg in Rhoon werken wij met veel plezier voor zeer diverse opdrachtgevers. Onze twintig enthousiaste specialisten zijn iedere dag bezig om een eindresultaat te realiseren dat volledig aan de verwachtingen voldoet, en deze regelmatig overtreft. We werken graag met mensen en organisaties waar we ‘iets mee hebben’, die bij ons passen. Kwaliteit en vertrouwen vormen de basis voor de langdurige relatie die wij met veel van onze opdrachtgevers hebben.

Marcel Panhuis

creatief directeur

Founder van PanArt, samen met Yvon. Sterk in de visuele vertaling van wensen naar eindproduct en in corporate branding. Marcel weet hoe de markt beweegt en wat mensen bindt en boeit. Resultaatgericht, open en betrouwbaar. Blinkt uit in namen, slogans en one liners.


Yvon van Haren

strategisch directeur

Founder van PanArt, samen met Marcel. Managet de organisatie en de medewerkers. Zet zeer pragmatisch grote lijnen uit voor de richting van zowel PanArt als van opdrachten en opdrachtgevers. Analytisch sterk, doortastend en altijd motiverend.


ChiChing Tao

communicatiemanager

Op het kruispunt van communicatie, projectmanagement, vormgeving en content staat ChiChing garant voor de meest efficiënte aanpak én een eindproduct dat verwachtingen overtreft. Een betrouwbare sparringspartner voor opdrachtgevers, met oog voor elk detail.


Kimberley Bosker

senior accountmanager

Kimberley maakt sinds 2018 deel uit van het accountteam bij PanArt. Ze houdt van aanpakken, is zeer betrokken en heeft een winnaarsmentaliteit. Krijgt energie van het vele contact met haar klanten en collega’s. Zij is pas tevreden als een project perfect wordt afgeleverd.


Kim van Everdingen

accountmanager

Wat een enthousiaste, doelgerichte en kritische dame! Deze sportieveling is onderdeel van ons accountteam en ervaren op het gebied van (online) marketing en communicatie. Kim denkt altijd vanuit het belang van de opdrachtgever. Zij is vaak al een paar stappen verder, dat maakt haar een waardevolle toevoeging voor ons en onze opdrachtgevers.


Dorien Lodder

junior accountmanager

Als gediplomeerd vormgeefster én fotograaf is Dorien helemaal op haar plek op de afdeling media & account, waar zij met kennis van zaken de schakel vormt tussen onze opdrachtgevers en de vormgevers in de PanArt-studio. Zij zet de wensen van de opdrachtgever om naar een kwalitatief goed eindproduct. Daarnaast gaat zij regelmatig voor onze opdrachtgevers op pad met haar fotocamera om fantastische beelden te schieten.


Aschelina van der Graaf

senior communicatieadviseur

Deze ervaren communicatiedame kent de nieuwste communicatietechnologieën en -ontwikkelingen. Analyseert, vertaalt en adviseert met vlotte pen en vanuit brede kennis. Kent en werkt met alle communicatiemethoden, onder andere de scrum-agile methode en het strategisch communicatieframe. Sterk in verbindingen zoeken, vinden en versterken. Ook gediplomeerd in crisiscommunicatie.


Annemiek van Wijngaarden

marketing-communicatieadviseur

Met haar hands-on mentaliteit hopt Annemiek van het schrijven van adviezen en teksten naar het leiden van een medewerkersbijeenkomst bij een van onze opdrachtgevers. En van het afnemen van interviews naar het maken van goede content voor websites. Annemiek komt snel tot de kern van een vraagstuk en dus snel en efficiënt tot een antwoord.


Peter Muller

corporate designer

Deze vakidioot heeft, na 20 jaar ondernemerschap, gekozen om bij PanArt aan de slag te gaan als corporate designer. Peter is een ontwerper en illustrator in hart en nieren! Zijn passie ligt bij sterke corporate identiteiten en brands bouwen én hij is een getalenteerde illustrator. Op woensdag en vrijdag na het werk hopt hij naar z'n andere passie, als basketbalcoach van jongeren.


Peter Roerink

mediadesigner

Met een opleiding aan de kunstacademie en zijn feeling met kunst en design is Peter altijd bezig met z'n vak. Hij combineert op knappe wijze zijn jarenlange ervaring met nieuwe inzichten en komt daarmee tot zeer doordachte ontwerpen die tegelijkertijd gedegen en verrassend zijn.


Danja Knijnenburg

mediadesigner & illustrator

Deze krullenbol wordt enthousiast als zij ziet dat schetsen van mooie concepten en ideeën uiteindelijk samenkomen tot een mooi ontwerp. Perfect dus om als mediadesigner onze opdrachtgevers te overdonderen met goed uitgedachte ontwerpen en vormgeving.


Jamie Coolegem

mediadesigner

Na een jaar stage bij PanArt wilden wij geen afscheid nemen van onze benjamin Jamie. Deze vrolijke meid is afgestudeerd aan het Grafisch Lyceum Rotterdam en gaat nu vol aan de slag als mediadesigner. Leergierig, enthousiast, creatief én heel nauwkeurig is zij in korte tijd een waardevolle kracht in onze studio geworden.


Renske Warnaar

mediadesigner

Met meer dan tien jaar werkervaring in vormgeving en dtp is Renske een drijvende kracht binnen PanArt. Met gedegen grafische kennis zorgt zij ervoor dat de kleinste puntjes op de i worden gezet. Renske staat voor technische perfectie van zowel offline als online middelen en media.


Vera van Dijk

(online) mediadesigner

Onze Brabantse Vera is voor haar baan bij PanArt naar de randstad verhuisd! Vera is afgestudeerd aan het AKV | St. Joost in Breda. Creatief, perfectionistisch en een echte teamplayer met een zachte g. Vera heeft als vormgever ook regelmatig direct contact met opdrachtgevers en zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes voor mekaar komt.


Marieke Hendriksen

mediadesigner & animator

Een echte designer, onze Marieke: een tikkie chaotisch, een tikkie eigenwijs. Maar bovenal goed in haar vak! Leergierig, hulpvaardig en creatief in alles wat ze doet en is. Heel veelzijdig: van animatie tot webdesign en van verpakking tot grafisch totaalconcept.


Ricardio de Penning

UX/UI-designer

Na zijn opleiding Communicatie & Multimedia Design aan Hogeschool Rotterdam zit Ricardio op de juiste plek bij PanArt. Met zijn grafische achtergrond en leergierige houding onderzoekt en analyseert hij of alles wat de creatieve collega's bedenken ook optimaal is voor de User Experience. Daarmee levert hij een waardevolle bijdrage aan het eindproduct!


Jeffrey Appeldoorn

full-stack developer

Deze allround webdeveloper heeft veel werkervaring met het ontwikkelen van websites en webapplicaties, zowel back-end als front-end. Omdat hij ook nog eens begrijpelijk kan communiceren, ons netwerkbeheer doet én feeling met creatie heeft, past hij perfect bij PanArt en in ons team.


Jeff Klunder

front-end developer

Met een stevige motor (Kawasaki Vulcan) komt onze webdeveloper Jeff elke dag ons terrein op rijden. Jeff is letterlijk gek op code; hij gaat als een stoomlocomotief door om bij elke opdracht tot een perfect eindresultaat te komen. Klantvriendelijk, oplossingsgerecht en een Rotterdammert in hart en nieren!


Marleen Rolaff

online mediamanager

Marleen is met haar 25 jaar helemaal op de hoogte van online trends en ontwikkelingen. Zij barst van de kennis en schakelt makkelijk tussen een adviserende en uitvoerende rol. Voor goed advies over online vraagstukken en marketingplannen ben je bij Marleen aan het juiste adres.


Saskia Maas

mediamanager

De vraagbaak van opdrachtgevers en al jaren vaste kracht bij PanArt. Saskia kent de mediawereld als haar broekzak en heeft veel ervaring met media-advies voor heel diverse doelgroepen. Met haar goede grafische kennis staat zij garant voor een eindproduct dat kwalitatief optimaal is én de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft.


Lotte Klein

stagiaire mediamanagement

Onze nieuwe stagiaire Lotte is derdejaars student mediamanagement op het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Zij werkt lekker negen maanden lang mee op onze afdeling media en account. Lotte is een ondernemende dame want naast haar stage bij PanArt, opleiding en bijbaan, heeft Lotte ook nog haar eigen bedrijf: @loft-rotterdam. Wat een aanpakker, we houden ervan!


Joyce Tuinman

office manager

Joyce is als spil van het bedrijf echt onmisbaar. Deze proactieve dame zorgt ervoor dat het aan de collega’s niets ontbreekt en is het eerste aanspreekpunt bij PanArt. Ze is punctueel, leergierig en heeft echt alles onder controle. Onze Friday Afternoon Drink (FAD) organiseert zij met gemak, heerlijk zo’n aanpakker in ons team.


27.192

Opdrachten

25

jaar

562

opdrachtgevers

22

collega's

Onze missie is met plezier en ambitie communiceren, inspireren en creëren