Ons team

Vanaf de Ambachtsweg in Rhoon werken wij met veel plezier voor zeer diverse opdrachtgevers. Onze enthousiaste specialisten zijn iedere dag bezig om een eindresultaat te realiseren dat volledig aan de verwachtingen voldoet, en deze regelmatig overtreft. We werken graag met mensen en organisaties waar we ‘iets mee hebben’, die bij ons passen. Kwaliteit en vertrouwen vormen de basis voor de langdurige relatie die wij met veel van onze opdrachtgevers hebben.

foto medewerker

Marcel Panhuis

creatief directeur

Founder van PanArt, samen met Yvon. Sterk in de visuele vertaling van wensen naar eindproduct en in corporate branding. Marcel weet hoe de markt beweegt en wat mensen bindt en boeit. Resultaatgericht, open en betrouwbaar. Blinkt uit in namen, slogans en one liners.


foto medewerker

Yvon van Haren

strategisch directeur

Founder van PanArt, samen met Marcel. Managet de organisatie en de medewerkers. Zet zeer pragmatisch grote lijnen uit voor de richting van zowel PanArt als van opdrachten en opdrachtgevers. Analytisch sterk, doortastend en altijd motiverend.


foto medewerker

ChiChing Tao

communicatiemanager

Op het kruispunt van communicatie, projectmanagement, vormgeving en content staat ChiChing garant voor de meest efficiënte aanpak én een eindproduct dat verwachtingen overtreft. Een betrouwbare sparringspartner voor opdrachtgevers, met oog voor elk detail.


foto medewerker

Kimberley Bosker

senior accountmanager

Energiek, flexibel en betrokken; dat is Kimberley ten voeten uit. Geen vraag is te gek voor haar en de meest uiteenlopende projecten zijn bij haar in goede handen. Zij is het aanspreekpunt voor al uw grote en kleine oplossingen en vraagstukken. Met haar Rotterdamse no-nonsense mentaliteit gaat ze graag voor u aan de slag!


foto medewerker

Wendy van Rooden

senior communicatieadviseur

Met meer dan 20 jaar ervaring als senior Communicatieadviseur binnen verschillende branches is Wendy een gedegen sparringspartner/adviseur. Met enthousiasme en inzet tilt ze samen met PanArt-collega’s en klanten communicatie naar een hoger niveau. Het resultaat zijn werkbare producten en plannen in begrijpelijke tekst.


foto medewerker

Jordy van den Burg

marketing-communicatieadviseur online

Na een aantal jaar ervaring te hebben opgedaan in zowel sales- en marketingfuncties is het tijd voor de volgende stap. Voor Jordy vormt zijn opleiding communicatie samen met zijn interesse voor online marketing de ideale combinatie voor de rol van marketing-communicatieadviseur online bij PanArt. Leergierig, creatief en gedreven; dat is Jordy in een paar woorden. En dat is een goede basis om onze klanten te helpen met hun online doelstellingen


foto medewerker

Sharon Langendoen

online marketeer

Na haar opleiding Communicatie aan Hogeschool Rotterdam is Sharon eigenlijk direct de marketing-richting in gerold. Daar bleek al snel haar talent voor data-analyse. Als online marketeer bij PanArt combineert ze dat talent met haar passie voor content, vormgeving én fotografie. Sharon in drie woorden: creatief, secuur en enthousiast.


foto medewerker

Lisa Franken

stagiaire marketing-communicatie

Lisa zit momenteel in de laatste fase van haar opleiding international business & languages. Na het volgen van een minor in digitale marketing wist ze het zeker: dit vak wordt mijn toekomst! Wij hebben er alle vertrouwen in dat zij ons en onze opdrachtgevers heel goed van dienst gaat zijn. En daar zijn we blij mee!


foto medewerker

Lotte Klein

marketing-communicatie assistent

Daar is ze weer! Na het behalen van haar diploma mediamanagement, is zij begonnen aan een nieuwe opleiding; crossmediale communicatie. Al snel realiseerde zij zich dat het uitvoeren, meedenken en realiseren in de praktijk haar meer op het lijf geschreven is. Hierdoor zal zij naast haar opleiding met frisse energie aan de slag gaan bij PanArt.


foto medewerker

Saskia Maas

mediamanager

De vraagbaak van opdrachtgevers en al jaren vaste kracht bij PanArt. Saskia kent de mediawereld als haar broekzak en heeft veel ervaring met media-advies voor heel diverse doelgroepen. Met haar goede grafische kennis staat zij garant voor een eindproduct dat kwalitatief optimaal is én de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft.


foto medewerker

Nathalie Nederveen

office manager

Duizendpoot Nathalie heeft haar roots in de horeca. Het regelen en organiseren zit hierdoor in haar genen. Eigenschappen die bij het werk als office manager goed van pas komen. Want deze rol is Nathalie echt op het lijf geschreven.


foto medewerker

Peter Roerink

mediadesigner

Met een opleiding aan de kunstacademie en zijn feeling met kunst en design is Peter altijd bezig met z'n vak. Hij combineert op knappe wijze zijn jarenlange ervaring met nieuwe inzichten en komt daarmee tot zeer doordachte ontwerpen die tegelijkertijd gedegen en verrassend zijn.


foto medewerker

Danja Knijnenburg

mediadesigner & illustrator

Deze krullenbol wordt enthousiast als zij ziet dat schetsen van mooie concepten en ideeën uiteindelijk samenkomen tot een mooi ontwerp. Perfect dus om als mediadesigner onze opdrachtgevers te overdonderen met goed uitgedachte ontwerpen en vormgeving.


foto medewerker

Renske Warnaar

mediadesigner

Met meer dan tien jaar werkervaring in vormgeving en dtp is Renske een drijvende kracht binnen PanArt. Met gedegen grafische kennis zorgt zij ervoor dat de kleinste puntjes op de i worden gezet. Renske staat voor technische perfectie van zowel offline als online middelen en media.


foto medewerker

Jamie Coolegem

mediadesigner

Na een jaar stage bij PanArt wilden wij geen afscheid nemen van onze benjamin Jamie. Deze vrolijke meid is afgestudeerd aan het Grafisch Lyceum Rotterdam en gaat nu vol aan de slag als mediadesigner. Leergierig, enthousiast, creatief én heel nauwkeurig is zij in korte tijd een waardevolle kracht in onze studio geworden.


foto medewerker

Leonie Hoekman

Mediadesigner

Nadat Leonie kennismaakte het vak vormgeving was het voor haar duidelijk welke richting zij zou kiezen. In haar laatste jaar op het Grafisch Lyceum Rotterdam koos ze voor een stage bij PanArt. De start van haar creatieve carrière begint hier en daar zijn we blij mee!


foto medewerker

Maarten Huijser

front-end developer

Maarten is bij PanArt dagelijks bezig met zijn passie; development. Als front-end developer brengt hij een ontwerp tot ‘leven’ in de digitale wereld. Deze liefhebber voor natuur- en urbanfotografie is ook nog eens communicatief vaardig. Wat wil je nog meer?!


foto medewerker

Michael Hurenkamp

webdeveloper

Het zit in hem om gedreven, zelfstandig en resultaatgericht te werk te gaan. Met zijn eigen onderneming en freelance werk heeft hij veel ervaring opgedaan in het ontwikkelen van websites, maar het was tijd voor iets nieuws. Michael gelooft in persoonlijk contact en een klant-gedreven visie en dat past uitstekend bij PanArt.


29.262

Opdrachten

26

jaar

562

opdrachtgevers

18

collega's

Onze missie is met plezier en ambitie communiceren, inspireren en creëren