Ons team

Vanaf de Ambachtsweg in Rhoon werken wij met veel plezier voor zeer diverse opdrachtgevers. Onze enthousiaste specialisten zijn iedere dag bezig om een eindresultaat te realiseren dat volledig aan de verwachtingen voldoet, en deze regelmatig overtreft. We werken graag met mensen en organisaties waar we ‘iets mee hebben’, die bij ons passen. Kwaliteit en vertrouwen vormen de basis voor de langdurige relatie die wij met veel van onze opdrachtgevers hebben.

Marcel Panhuis

creatief directeur

Founder van PanArt, samen met Yvon. Sterk in de visuele vertaling van wensen naar eindproduct en in corporate branding. Marcel weet hoe de markt beweegt en wat mensen bindt en boeit. Resultaatgericht, open en betrouwbaar. Blinkt uit in namen, slogans en one liners.


Yvon van Haren

strategisch directeur

Founder van PanArt, samen met Marcel. Managet de organisatie en de medewerkers. Zet zeer pragmatisch grote lijnen uit voor de richting van zowel PanArt als van opdrachten en opdrachtgevers. Analytisch sterk, doortastend en altijd motiverend.


ChiChing Tao

communicatiemanager

Op het kruispunt van communicatie, projectmanagement, vormgeving en content staat ChiChing garant voor de meest efficiënte aanpak én een eindproduct dat verwachtingen overtreft. Een betrouwbare sparringspartner voor opdrachtgevers, met oog voor elk detail.


Kimberley Bosker

senior accountmanager

Kimberley maakt sinds 2018 deel uit van het accountteam bij PanArt. Ze houdt van aanpakken, is zeer betrokken en heeft een winnaarsmentaliteit. Krijgt energie van het vele contact met haar klanten en collega’s. Zij is pas tevreden als een project perfect wordt afgeleverd.


Wendy van Rooden

senior communicatieadviseur

Met meer dan 20 jaar ervaring als senior Communicatieadviseur binnen verschillende branches is Wendy een gedegen sparringspartner/adviseur. Met enthousiasme en inzet tilt ze samen met PanArt-collega’s en klanten communicatie naar een hoger niveau. Het resultaat zijn werkbare producten en plannen in begrijpelijke tekst.


Annemiek van Wijngaarden

marketing-communicatieadviseur

Met haar hands-on mentaliteit hopt Annemiek van het schrijven van adviezen en teksten naar het leiden van een medewerkersbijeenkomst bij een van onze opdrachtgevers. En van het afnemen van interviews naar het maken van goede content voor websites. Annemiek komt snel tot de kern van een vraagstuk en dus snel en efficiënt tot een antwoord.


Sharon Langendoen

online marketeer

Na haar opleiding Communicatie aan Hogeschool Rotterdam is Sharon eigenlijk direct de marketing-richting in gerold. Daar bleek al snel haar talent voor data-analyse. Als online marketeer bij PanArt combineert ze dat talent met haar passie voor content, vormgeving én fotografie. Sharon in drie woorden: creatief, secuur en enthousiast.


Lisa van Zanten

online marketeer

Na een paar jaar ervaring bij Talpa Network als Content Producer werd het tijd voor iets nieuws: online marketeer bij PanArt! Als deze ambitieuze dame een doel heeft, bijt ze zich er in vast en laat ze niet los totdat ze het gewenste resultaat heeft bereikt. Lisa is creatief, heeft een vlotte babbel en weet binnen no time een viral te bedenken.


Saskia Maas

mediamanager

De vraagbaak van opdrachtgevers en al jaren vaste kracht bij PanArt. Saskia kent de mediawereld als haar broekzak en heeft veel ervaring met media-advies voor heel diverse doelgroepen. Met haar goede grafische kennis staat zij garant voor een eindproduct dat kwalitatief optimaal is én de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft.


Elsemieke de Gier

office manager

Dat zij destijds koos voor de hbo-opleiding office manager verbaast ons niet; deze rol is Elsemieke op het lijf geschreven! Als rots in de branding zorgt ze ervoor dat iedereen zonder zorgen kan werken. Van boekhouding tot agendabeheer en alles ertussen: je hoeft haar niets te vragen: ze regelt alles tot in de puntjes!


Lotte Klein

marketing-communicatie assistent

Daar is ze weer! Na het behalen van haar diploma mediamanagement, is zij begonnen aan een nieuwe opleiding; crossmediale communicatie. Al snel realiseerde zij zich dat het uitvoeren, meedenken en realiseren in de praktijk haar meer op het lijf geschreven is. Hierdoor zal zij naast haar opleiding met frisse energie aan de slag gaan bij PanArt.


Floor Slagter

stagiaire mediamanagement

Floor zit in haar laatste jaar van de opleiding mediamanagement. Al direct toen zij de eerste keer bij PanArt kwam om kennis te maken, wist ze het zeker: hier wil ik mijn stage doen! Deze slimme meid is een harde werker en niet bang voor uitdagingen en strakke deadlines!


Bea Mae Voogt

stagiaire managementassistent

Momenteel is zij bezig met het afronden van de opleiding Management Assistant in Rotterdam. Zij hoopt tijdens haar stage bij PanArt een spin in het web te zijn en het team te ontzorgen waar mogelijk. Bea Mae is een enthousiaste stagiaire met doorzettingsvermogen, die altijd haar beste beentje voor zet.


Peter Roerink

mediadesigner

Met een opleiding aan de kunstacademie en zijn feeling met kunst en design is Peter altijd bezig met z'n vak. Hij combineert op knappe wijze zijn jarenlange ervaring met nieuwe inzichten en komt daarmee tot zeer doordachte ontwerpen die tegelijkertijd gedegen en verrassend zijn.


Danja Knijnenburg

mediadesigner & illustrator

Deze krullenbol wordt enthousiast als zij ziet dat schetsen van mooie concepten en ideeën uiteindelijk samenkomen tot een mooi ontwerp. Perfect dus om als mediadesigner onze opdrachtgevers te overdonderen met goed uitgedachte ontwerpen en vormgeving.


Renske Warnaar

mediadesigner

Met meer dan tien jaar werkervaring in vormgeving en dtp is Renske een drijvende kracht binnen PanArt. Met gedegen grafische kennis zorgt zij ervoor dat de kleinste puntjes op de i worden gezet. Renske staat voor technische perfectie van zowel offline als online middelen en media.


Jamie Coolegem

mediadesigner

Na een jaar stage bij PanArt wilden wij geen afscheid nemen van onze benjamin Jamie. Deze vrolijke meid is afgestudeerd aan het Grafisch Lyceum Rotterdam en gaat nu vol aan de slag als mediadesigner. Leergierig, enthousiast, creatief én heel nauwkeurig is zij in korte tijd een waardevolle kracht in onze studio geworden.


Renate Holtrop

mediadesigner

Renate ronde in 2018 haar studie voor Grafisch Vormgever af aan het Grafisch Lyceum Rotterdam. In haar vrije uurtjes verdiept zij zich verder in animeren en illustreren. Haar passie is tekenen en schilderen. Bovendien is ze een enorme filmfanaat! Deze creatieveling haalt hieruit veel van haar inspiratie en creativiteit.


Ricardio de Penning

UX/UI designer

Na zijn opleiding Communicatie & Multimedia Design aan Hogeschool Rotterdam zit Ricardio op de juiste plek bij PanArt. Met zijn grafische achtergrond en leergierige houding onderzoekt en analyseert hij of alles wat de creatieve collega's bedenken ook optimaal is voor de User Experience. Daarmee levert hij een waardevolle bijdrage aan het eindproduct!


Maarten Huijser

front-end developer

Maarten is bij PanArt dagelijks bezig met zijn passie; development. Als front-end developer brengt hij een ontwerp tot ‘leven’ in de digitale wereld. Deze liefhebber voor natuur- en urbanfotografie is ook nog eens communicatief vaardig. Wat wil je nog meer?!


Michael Hurenkamp

webdeveloper

Het zit in hem om gedreven, zelfstandig en resultaatgericht te werk te gaan. Met zijn eigen onderneming en freelance werk heeft hij veel ervaring opgedaan in het ontwikkelen van websites, maar het was tijd voor iets nieuws. Michael gelooft in persoonlijk contact en een klant-gedreven visie en dat past uitstekend bij PanArt.


Kelvin de Looff

stagiair webdeveloper

Kelvin zit in het derde jaar van zijn opleiding Applicatie -en mediaontwikkelaar. Bij PanArt ontwikkelt hij zich inmiddels als nauwkeurige developer en webbouwer. Kelvin is pas klaar en blij als hij 110 procent tevreden is met het resultaat. En daar houden we van!


Indy Kuyper

stagiaire interactive design

Indy zit in haar laatste jaar van de opleiding tot mediavormgever. Elke keer als zij met de auto langs PanArt reed dacht ze: hier wil ik stage lopen…. En daar is ze dan! Indy heeft zich gespecialiseerd in Interaction Design en daar kan ze, onder goede begeleiding, flink mee aan de slag bij ons.


Leonie Hoekman

stagiaire mediavormgeving

Nadat Leonie kennismaakte het vak vormgeving was het voor haar duidelijk welke richting zij zou kiezen. In haar laatste jaar op het Grafisch Lyceum Rotterdam koos ze voor een stage bij PanArt. De start van haar creatieve carrière begint hier en daar zijn we blij mee!


28.442

Opdrachten

26

jaar

562

opdrachtgevers

24

collega's

Onze missie is met plezier en ambitie communiceren, inspireren en creëren