Ons team

Vanaf de Ambachtsweg in Rhoon werken wij met veel plezier voor zeer diverse opdrachtgevers. Onze twintig enthousiaste specialisten zijn iedere dag bezig om een eindresultaat te realiseren dat volledig aan de verwachtingen voldoet, en deze regelmatig overtreft. We werken graag met mensen en organisaties waar we ‘iets mee hebben’, die bij ons passen. Kwaliteit en vertrouwen vormen de basis voor de langdurige relatie die wij met veel van onze opdrachtgevers hebben.

Marcel Panhuis

creatief directeur

Founder van PanArt, samen met Yvon. Sterk in de visuele vertaling van wensen naar eindproduct en in corporate branding. Marcel weet hoe de markt beweegt en wat mensen bindt en boeit. Resultaatgericht, open en betrouwbaar. Blinkt uit in namen, slogans en one liners.


Yvon van Haren

strategisch directeur

Founder van PanArt, samen met Marcel. Managet het bedrijf, de medewerkers en de dagelijkse werkplanningen. Yvon beschikt over scherp cijfermatig inzicht en een feilloos gevoel voor de Nederlandse taal. Analytisch, doortastend en altijd motiverend.


ChiChing Tao

communicatiemanager

Op het kruispunt van communicatie, projectmanagement, vormgeving en content staat ChiChing garant voor de meest efficiënte aanpak én een eindproduct dat verwachtingen overtreft. Een betrouwbare sparringspartner voor opdrachtgevers, met oog voor elk detail.


Aschelina van der Graaf

communicatieadviseur

Deze ervaren communicatiedame kent de nieuwe communicatietechnologiën en -onwikkelingen. Analyseert, vertaalt en adviseert met vlotte pen en vanuit brede kennis. Sterk in verbindingen zoeken, vinden en versterken. Ook gediplomeerd in crisiscommunicatie.


Annemiek van Wijngaarden

communicatieadviseur

Een echte doorzetter kunnen we Annemiek wel noemen. Zij stelt de juiste vragen tot ze bij de kern van een vraagstuk komt, met een inzetbaar communicatieadvies als gevolg. Pakkende sociale media- of to the point teksten nodig? Annemiek draait haar hand er niet voor om.


Peter Roerink

mediadesigner

Met een opleiding aan de kunstacademie en zijn feeling met kunst en design is Peter altijd bezig met z'n vak. Hij combineert op knappe wijze zijn jarenlange ervaring met nieuwe inzichten en komt daarmee tot zeer doordachte ontwerpen die tegelijkertijd gedegen en verrassend zijn.


Jurrian Mol

mediadesigner

Jurrian startte zijn carrière als grafisch designer bij PanArt. Hij ontwikkelt zich razendsnel en met veel enhousiasme. Blinkt nu al uit in het onwerpen van logo's en huisstijlen. Creatief, gemotiveerd, leergierig en gek van z’n vak. Onze 'best dressed' designer!


Frank Siebelink

mediadesigner & animator

Frank heeft een passie voor vormgeven en werkt graag samen met collega’s in een creatief team. Frank is, naast vormgever, afgestudeerd in animaties. Bovendien is hij een verrassende, vlotte illustrator. Zijn trouwe viervoeter Troy vergezeld Frank een paar dagen per week, heel gezellig!


Marieke Hendriksen

mediadesigner & animator

Een echte designer, onze Marieke: een tikkie chaotisch, een tikkie eigenwijs. Maar bovenal goed in haar vak! Leergierig, hulpvaardig en creatief in alles wat ze doet en is. Heel veelzijdig: van animatie tot huisstijl en van verpakkingen tot grafisch totaalconcept.


Vera van Dijk

mediadesigner

Onze benjamin Vera is een echte Brabantse, die voor haar baan bij PanArt naar de randstad is verhuisd! Maar ze blijft Bourgondisch, mét passie voor vormgeven. Afgestudeerd aan het AKV | St. Joost in Breda. Creatief, leergierig, perfectionistisch en een echte teamplayer.


Renske Warnaar

creatief dtp-er

Met meer dan 10 jaar werkervaring is Renske in een korte periode uitgegroeid tot een drijvende kracht binnen PanArt. Als een echte dtp-er zorgt zij dat de kleinste puntjes op de i worden gezet. Renske staat voor technische perfectie van zowel offline als online middelen en media.


Sander van Beuzekom

full-stack developer

Na een ICT-bedrijf heeft Sander gekozen voor de uitdaging van een reclamebureau. Online specialist in hart en nieren. Een echte aanpakker en altijd bezig met zijn vak. Of het nu gaat om webdesign, developing, SEO of SEA; Sander staat klaar voor onze opdrachtgevers!


Jeff Klunder

webdeveloper

Met een stevige motor (Kawasaki Vulcan) komt onze webdeveloper Jeff elke dag ons terrein op rijden. Hij is werkzaam bij PanArt sinds April 2019 en is letterlijk gek op code. Afgestudeerd aan het Grafisch Lyceum en een echte Rotterdammert in hart en nieren!


Mark Verbaan

online contentmanager

Met hbo-opleidingen communications én economie als achtergrond is hij een kei in het invulling geven aan websites, SEO- & SEA-campagnes en online marketing plannen. Mark richt ijzersterke online campagnes in, analyseert data, rapporteert en optimaliseert. En dat alles in begrijpelijke taal.


Saskia Maas

media- & accountmanager

De vraagbaak van opdrachtgevers en al jaren vaste kracht bij PanArt. Ze kent de drukkerij- en mediawereld als haar broekzak, waardoor ze feilloos kan adviseren over passend drukwerk en doeltreffende media-inzet.


Ngoc-Han Ho

media- & accountmanager

Ngoc-Han is een vrolijk bezig bijtje uit Rotterdam. Creatief, klantgericht en met een studie- en werkachtergrond in grafische vormgeving en communicatie. Deze combinatie kan zij uitstekend kwijt in haar functie als media- & accountmanager.


Kimberley Bosker

media- & accountmanager

Kimberley maakt sinds 2018 deel uit van het accountteam bij PanArt. Ze houdt van aanpakken, gezelligheid en heeft een winnaarsmentaliteit. Krijgt energie van het vele contact met haar klanten en collega’s. Zij is pas tevreden als een project perfect wordt afgeleverd.


Dorien Lodder

managementassistent & fotograaf

Als je PanArt belt heb je grote kans dat je Dorien aan de telefoon krijgt. Deze creatieve duizendpoot met fotografieopleiding, heeft een scherp oog voor detail én voor de klant. Haar uitdaging is om samen met collega’s de wensen van de klant om te zetten naar een kwalitatief goed eindproduct. Daarnaast ondersteunt Dorien de directie en management.


Jamie Coolegem

stagiaire corporate design

Jamie is een vrolijke derdejaars studente corporate design aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam, zij werkt komend half jaar volop mee in de studio van PanArt. Haar dagelijkse werkzaamheden bestaan uit diverse uitdagende en creatieve opdrachten. Jamie zit helemaal op haar plek en pakt gelijk alles over vormgeving en corporate design mee.


Stef Rullens

stagiair digital design

Stef is een derdejaars student communicatie & multimediadesign aan de Hogeschool Rotterdam. Vanaf februari 2019 loopt hij een half jaar stage bij PanArt. Stef gaat ons team versterken op de internetafdeling én in de studio. Een echte full service digital designheer!


26.315

Opdrachten

25

jaar

562

opdrachtgevers

20

collega's

Onze missie is met plezier en ambitie communiceren, inspireren en creëren