Ons team

Vanaf de Ambachtsweg in Rhoon werken wij met veel plezier voor zeer diverse opdrachtgevers. Onze twintig enthousiaste specialisten zijn iedere dag bezig om een eindresultaat te realiseren dat volledig aan de verwachtingen voldoet, en deze regelmatig overtreft. We werken graag met mensen en organisaties waar we ‘iets mee hebben’, die bij ons passen. Kwaliteit en vertrouwen vormen de basis voor de langdurige relatie die wij met veel van onze opdrachtgevers hebben.

Marcel Panhuis

creatief directeur

Founder van PanArt, samen met Yvon. Sterk in de visuele vertaling van wensen naar eindproduct en in corporate branding. Marcel weet hoe de markt beweegt en wat mensen bindt en boeit. Resultaatgericht, open en betrouwbaar. Blinkt uit in namen, slogans en one liners.


Yvon van Haren

strategisch directeur

Founder van PanArt, samen met Marcel. Managet de organisatie en de medewerkers. Zet zeer pragmatisch grote lijnen uit voor de richting van zowel PanArt als van opdrachten en opdrachtgevers. Analytisch sterk, doortastend en altijd motiverend.


ChiChing Tao

communicatiemanager

Op het kruispunt van communicatie, projectmanagement, vormgeving en content staat ChiChing garant voor de meest efficiënte aanpak én een eindproduct dat verwachtingen overtreft. Een betrouwbare sparringspartner voor opdrachtgevers, met oog voor elk detail.


Kimberley Bosker

senior accountmanager

Kimberley maakt sinds 2018 deel uit van het accountteam bij PanArt. Ze houdt van aanpakken, is zeer betrokken en heeft een winnaarsmentaliteit. Krijgt energie van het vele contact met haar klanten en collega’s. Zij is pas tevreden als een project perfect wordt afgeleverd.


Wendy van Rooden

senior communicatieadviseur

Met meer dan 20 jaar ervaring als senior Communicatieadviseur binnen verschillende branches is Wendy een gedegen sparringspartner/adviseur. Met enthousiasme en inzet tilt ze samen met PanArt-collega’s en klanten communicatie naar een hoger niveau. Het resultaat zijn werkbare producten en plannen in begrijpelijke tekst.


Annemiek van Wijngaarden

marketing-communicatieadviseur

Met haar hands-on mentaliteit hopt Annemiek van het schrijven van adviezen en teksten naar het leiden van een medewerkersbijeenkomst bij een van onze opdrachtgevers. En van het afnemen van interviews naar het maken van goede content voor websites. Annemiek komt snel tot de kern van een vraagstuk en dus snel en efficiënt tot een antwoord.


Dominique van Dijk

online marketeer

Met haar ervaring in en passie voor online marketing en communicatie draagt Dominique als online marketeer vanaf begin 2020 haar steentje bij als het gaat om online marketing in de breedste zin van het woord. Do is 24 jaar jong, weet wat er leeft en speelt online en wat mensen en doelgroepen boeit en beweegt. Ze is dan ook vastberaden haar toegevoegde waarde aan PanArt én onze opdrachtgevers te bewijzen!


Bianca Klein

projectmanager

Bianca verruilde de reclamewereld van Curaçao voor het snelle stadsleven. Met een passie voor het vak, schakelt ze als projectmanager van A tot Z tussen alle spelers ‘in the game’. Naast traditionele grafische kennis heeft zij ook veel verstand van marketing en communicatie. Ze denkt graag mee om elke opdracht naar een top resultaat te leiden.


Romola Moerkens-Koeber

projectmanager

Na 12 jaar werkzaam te zijn geweest als accountmanager in het media-vak was Romola toe aan iets nieuws. Als projectmanager schakelt ze vlot en adequaat van A tot Z tussen klanten, leveranciers en collega’s. Met oog voor detail zorgt ze ervoor dat kleine en grote projecten succesvol en tot volle tevredenheid worden uitgevoerd.


Saskia Maas

mediamanager

De vraagbaak van opdrachtgevers en al jaren vaste kracht bij PanArt. Saskia kent de mediawereld als haar broekzak en heeft veel ervaring met media-advies voor heel diverse doelgroepen. Met haar goede grafische kennis staat zij garant voor een eindproduct dat kwalitatief optimaal is én de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft.


Lotte Klein

mediamanager

Na haar stageperiode konden we Lotte nog niet missen… Gelukkig blijft ze tot september, als ze aan haar hbo-opleiding start, nog bij ons als mediamanager! Lotte is een ondernemende dame; naast haar baan bij PanArt heeft ze ook nog haar eigen succesvolle internetbedrijf: @Loft Rotterdam. Wat een aanpakker, we houden ervan!


Elsemieke de Gier

office manager


Peter Roerink

mediadesigner

Met een opleiding aan de kunstacademie en zijn feeling met kunst en design is Peter altijd bezig met z'n vak. Hij combineert op knappe wijze zijn jarenlange ervaring met nieuwe inzichten en komt daarmee tot zeer doordachte ontwerpen die tegelijkertijd gedegen en verrassend zijn.


Danja Knijnenburg

mediadesigner & illustrator

Deze krullenbol wordt enthousiast als zij ziet dat schetsen van mooie concepten en ideeën uiteindelijk samenkomen tot een mooi ontwerp. Perfect dus om als mediadesigner onze opdrachtgevers te overdonderen met goed uitgedachte ontwerpen en vormgeving.


Renske Warnaar

mediadesigner

Met meer dan tien jaar werkervaring in vormgeving en dtp is Renske een drijvende kracht binnen PanArt. Met gedegen grafische kennis zorgt zij ervoor dat de kleinste puntjes op de i worden gezet. Renske staat voor technische perfectie van zowel offline als online middelen en media.


Jamie Coolegem

mediadesigner

Na een jaar stage bij PanArt wilden wij geen afscheid nemen van onze benjamin Jamie. Deze vrolijke meid is afgestudeerd aan het Grafisch Lyceum Rotterdam en gaat nu vol aan de slag als mediadesigner. Leergierig, enthousiast, creatief én heel nauwkeurig is zij in korte tijd een waardevolle kracht in onze studio geworden.


Renate Holtrop

mediadesigner

Renate ronde in 2018 haar studie voor Grafisch Vormgever af aan het Grafisch Lyceum Rotterdam. In haar vrije uurtjes verdiept zij zich verder in animeren en illustreren. Haar passie is tekenen en schilderen. Bovendien is ze een enorme filmfanaat! Deze creatieveling haalt hieruit veel van haar inspiratie en creativiteit.


Ricardio de Penning

UX/UI designer

Na zijn opleiding Communicatie & Multimedia Design aan Hogeschool Rotterdam zit Ricardio op de juiste plek bij PanArt. Met zijn grafische achtergrond en leergierige houding onderzoekt en analyseert hij of alles wat de creatieve collega's bedenken ook optimaal is voor de User Experience. Daarmee levert hij een waardevolle bijdrage aan het eindproduct!


Maarten Huijser

front-end developer

Maarten is bij PanArt dagelijks bezig met zijn passie; development. Als front-end developer brengt hij een ontwerp tot ‘leven’ in de digitale wereld. Deze liefhebber voor natuur- en urbanfotografie is ook nog eens communicatief vaardig. Wat wil je nog meer?!


27.864

Opdrachten

25

jaar

562

opdrachtgevers

19

collega's

Onze missie is met plezier en ambitie communiceren, inspireren en creëren