Werken bij

Stagiair(e) marketing en communicatie

Ben jij op zoek naar een leerzame en afwisselende stage op de afdeling marketing en communicatie bij het leukste bureau van de regio? Dan zijn wij op zoek naar jou!Tijdens je stage ondersteun je de marketing-communicatieadviseur en online marketeer met o.a. het ontwikkelen van online campagnes, het vergroten van de online vindbaarheid van onze klanten, het ontwikkelen van SEO/SEA-rapportages, het targetten van het juiste publiek via de juiste kanalen en met de juiste boodschap!

Bekijk vacature

Projectmanager

Als projectmanager speel je een centrale rol in de uitvoering van projecten die onze accountmanagers binnen brengen. Zorg jij ervoor dat kleine en grote projecten succesvol en tot tevredenheid van je interne en externe opdrachtgevers worden uitgevoerd? Dan zoeken wij jou!

Vacature vervuld

Office manager

Als office manager ben je het middelpunt van onze organisatie die bestaat uit de studio met vormgevers en developers, de accountmanagers, communicatieafdeling en directie. Je vervult dan ook een centrale rol. Ben jij een mensen-mens, zie je wat nodig is en regel je dit dan ook? Dan zoeken wij jou!

Vacature vervuld

Open sollicitatie

Voor nu zijn we op sterkte, maar omdat we blijven groeien sluiten we nieuwe vacatures in de toekomst zeker niet uit.

Bekijk vacature

Full-stack developer

Wij zijn op zoek naar een hands-on full-stack developer met uitstekende back-end skills en goede front-end kennis. WordPress kent geen geheimen voor je en je houdt van afwisseling in je werkzaamheden. Heb je ook nog eens ervaring met SEO en online marketing? Dan pas je goed bij PanArt.

Vacature vervuld

Mediadesigner / Grafisch vormgever

Voor deze functie zoeken wij een ervaren en gedreven grafisch vormgever die verrassend en creatief werk maakt. Vanuit jouw creatieve geest en met kennis van de wereld om je heen ontwikkel je doordachte grafische concepten en werk je deze tot in de puntjes uit.

Vacature vervuld

Vragen?
Heb je vragen over de vacatures of werken bij PanArt?
Neem dan contact op met Yvon van Haren
yvon@panart.nl