Werken bij

Front-end developer

Wij zijn op zoek naar een hands-on front-end developer met bij voorkeur ook back-end kennis en skills. WordPress kent geen geheimen voor je en je houdt van afwisseling in je werkzaamheden. Heb je ook nog eens ervaring met SEO? Dan pas je goed bij PanArt.

Bekijk vacature

Stagiair software / front-end developer

Als software / front-end developer bij PanArt ben jij onmisbaar in het internetteam. Je wordt uitgedaagd om snel te schakelen binnen jouw functie en krijgt de kans mee te bouwen aan een breed scala aan online producten voor onze opdrachtgevers! Ben jij deze  software / front-end developer?

Bekijk vacature

Stagiair(e) mediamanagement

Jij zit pas op je plek als je elke dag nieuwe uitdagingen krijgt op het gebied van klantcontacten, het maken van offertes en planning en als je regelmatig de touwtjes in handen mag nemen in de rol van projectmanager. In dat geval biedt PanArt je nu een baan aan, die jou op het lijf is geschreven.

Bekijk vacature

Stagiair(e) marketing en communicatie

Ben jij op zoek naar een leerzame en afwisselende stage op de afdeling marketing en communicatie bij het leukste bureau van de regio? Dan zijn wij op zoek naar jou!Tijdens je stage ondersteun je de marketing-communicatieadviseur en online marketeer met o.a. het ontwikkelen van online campagnes, het vergroten van de online vindbaarheid van onze klanten, het ontwikkelen van SEO/SEA-rapportages, het targetten van het juiste publiek via de juiste kanalen en met de juiste boodschap!

Bekijk vacature

Stagiair(e) management assistent

Als (stagiaire) managementassistent ben je de rots in de branding voor het managementteam, maar vervul je ook een centrale rol binnen het bedrijf. Je hebt een talent voor organiseren en je bent een mensen-mens. Zie je wat nodig is en regel je dit dan ook? Dan zoeken wij jou!

Bekijk vacature

Mediadesigner met animatie- en illustratietalent

We hebben een mooie vacature voor een creatieve geest die onze opdrachtgevers elke keer kan verrassen. Voel jij je thuis in een team met jonge ontwerpers en ervaren designers? Wil je graag werken aan uiteenlopende opdrachten en ga jij altijd voor topresultaat? Dan is deze vacature iets voor jou!

Vacature vervuld

Marketing-communicatie adviseur online

Jij zit pas op je plek als je elke dag nieuwe uitdagingen krijgt op het gebied van online marketing- en communicatieadvies, content creatie en als je regelmatig de touwtjes in handen mag nemen in de rol van projectmanager. In dat geval biedt PanArt je nu een baan aan, die jou op het lijf is geschreven.

Vacature vervuld

Open sollicitatie

Voor nu zijn we op sterkte, maar omdat we blijven groeien sluiten we nieuwe vacatures in de toekomst zeker niet uit.

Bekijk vacature

Full-stack developer

Wij zijn op zoek naar een hands-on full-stack developer met uitstekende back-end skills en goede front-end kennis. WordPress kent geen geheimen voor je en je houdt van afwisseling in je werkzaamheden. Heb je ook nog eens ervaring met SEO en online marketing? Dan pas je goed bij PanArt.

Vacature vervuld

Vragen?
Heb je vragen over de vacatures of werken bij PanArt?
Neem dan contact op met Yvon van Haren
yvon@panart.nl