Werken bij

Mediadesigner met animatie- en illustratietalent

We hebben een mooie vacature voor een creatieve geest die onze opdrachtgevers elke keer kan verrassen. Voel jij je thuis in een team met jonge ontwerpers en ervaren designers? Wil je graag werken aan uiteenlopende opdrachten en ga jij altijd voor topresultaat? Dan is deze vacature iets voor jou!

Bekijk vacature

Marketing-communicatie adviseur online

Jij zit pas op je plek als je elke dag nieuwe uitdagingen krijgt op het gebied van online marketing- en communicatieadvies, content creatie en als je regelmatig de touwtjes in handen mag nemen in de rol van projectmanager. In dat geval biedt PanArt je nu een baan aan, die jou op het lijf is geschreven.

Vacature vervuld

Projectmanager

Als projectmanager speel je een centrale rol in de uitvoering van projecten die onze accountmanagers binnen brengen. Zorg jij ervoor dat kleine en grote projecten succesvol en tot tevredenheid van je interne en externe opdrachtgevers worden uitgevoerd? Dan zoeken wij jou!

Vacature vervuld

Office manager

Als office manager ben je het middelpunt van onze organisatie die bestaat uit de studio met vormgevers en developers, de accountmanagers, communicatieafdeling en directie. Je vervult dan ook een centrale rol. Ben jij een mensen-mens, zie je wat nodig is en regel je dit dan ook? Dan zoeken wij jou!

Vacature vervuld

Open sollicitatie

Voor nu zijn we op sterkte, maar omdat we blijven groeien sluiten we nieuwe vacatures in de toekomst zeker niet uit.

Bekijk vacature

Full-stack developer

Wij zijn op zoek naar een hands-on full-stack developer met uitstekende back-end skills en goede front-end kennis. WordPress kent geen geheimen voor je en je houdt van afwisseling in je werkzaamheden. Heb je ook nog eens ervaring met SEO en online marketing? Dan pas je goed bij PanArt.

Vacature vervuld

Vragen?
Heb je vragen over de vacatures of werken bij PanArt?
Neem dan contact op met Yvon van Haren
yvon@panart.nl