Werken bij

Online marketeer

Word jij onze online verkeersregelaar? Wij zoeken een online marketeer die onze opdrachtgevers voorziet van sterke online campagnes, de vindbaarheid vergroot en SEO- en SEA-rapportage ontwikkelt. Weet jij het juiste publiek te targeten, via de juiste kanalen én ook nog eens te triggeren met de juiste boodschap? Dan zoeken wij jou!

Bekijk vacature

Back-end developer

Als back-end developer bij PanArt ben jij onmisbaar in het internetteam. Je wordt uitgedaagd om snel te schakelen binnen jouw functie en krijgt de kans mee te bouwen aan een breed scala aan online producten voor onze opdrachtgevers! Ben jij de back-end developer die ook nog eens over goede front-end kennis beschikt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature

Communicatie-adviseur

Bij PanArt ben jij als medior communicatieadviseur de drijvende én coördinerende kracht achter uiteenlopende projecten voor verschillende opdrachtgevers; zowel op strategisch, inhoudelijk als uitvoerend vlak. Wij zoeken iemand die niet alleen onze opdrachtgevers (en collega’s) verrast met unieke communicatie(campagnes) maar ook de regie in handen neemt.

Bekijk vacature

Projectmanager

Als projectmanager speel je een centrale rol in de uitvoering van projecten die onze accountmanagers binnenbrengen. Ben je een flexibele projectmanager die van aanpakken weet én in staat is om binnen een dynamische omgeving kleine en grote projecten tot tevredenheid van onze opdrachtgevers uit te voeren? Dan zoeken wij jou!

Bekijk vacature

Vragen?
Heb je vragen over de vacatures of werken bij PanArt?
Bel of mail Yvon van Haren.
yvon@panart.nl | (010) 506 72 02