Werken bij

Online marketeer

Word jij onze online verkeersregelaar? Wij zoeken een online marketeer die onze opdrachtgevers voorziet van sterke online campagnes, de vindbaarheid vergroot en SEO- en SEA-rapportage ontwikkelt. Weet jij het juiste publiek te targeten, via de juiste kanalen én ook nog eens te triggeren met de juiste boodschap? Dan zoeken wij jou!

Bekijk vacature

Projectmanager

Als projectmanager speel je een centrale rol in de uitvoering van projecten die onze accountmanagers binnenbrengen. Ben je een flexibele projectmanager die van aanpakken weet én in staat is om binnen een dynamische omgeving kleine en grote projecten tot tevredenheid van onze opdrachtgevers uit te voeren? Dan zoeken wij jou!

Vacature vervuld

Office manager

Als office manager ben je het middelpunt van onze organisatie die bestaat uit de studio met vormgevers en developers, de accountmanagers, communicatieafdeling en directie. Je vervult dan ook een centrale rol. Ben jij een mensen-mens, zie je wat nodig is en regel je dit dan ook? Dan zoeken wij jou!

Vacature vervuld

Mediadesigner

We hebben een mooie vacature voor een creatieve geest die onze opdrachtgevers elke keer kan verrassen. Voel jij je thuis in een team met jonge ontwerpers en ervaren designers? Wil je graag werken aan uiteenlopende opdrachten en ga jij altijd voor topresultaat? Dan is deze vacature iets voor jou!

Vacature vervuld

Full-stack developer

Wij zijn op zoek naar een hands-on full-stack developer met uitstekende back-end skills en goede front-end kennis. WordPress kent geen geheimen voor je en je houdt van afwisseling in je werkzaamheden. Heb je ook nog eens ervaring met SEO en online marketing? Dan pas je goed bij PanArt.

Bekijk vacature

Vragen?
Heb je vragen over de vacatures of werken bij PanArt?
Bel of mail Yvon van Haren.
yvon@panart.nl | (010) 506 72 02