Werken bij

Accountmanager

Als accountmanager ben je het eerste aanspreekpunt van onze opdrachtgevers en zorg je ervoor dat zij optimaal bediend en ontzorgt worden. Met kennis van en ervaring met online en offline communicatie en design adviseer jij opdrachtgevers binnen heel diverse branches. Je werkt nauw samen met onze vormgevers, (marketing)communicatieadviseurs en online marketeer.

Bekijk vacature

Back-end developer

Als back-end developer bij PanArt ben jij onmisbaar in het internetteam. Je wordt uitgedaagd om snel te schakelen binnen jouw functie en krijgt de kans mee te bouwen aan een breed scala aan online producten voor onze opdrachtgevers! Ben jij de back-end developer die ook nog eens over goede front-end kennis beschikt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature

Communicatie-adviseur

Bij PanArt ben jij als medior communicatieadviseur de drijvende én coördinerende kracht achter uiteenlopende projecten voor verschillende opdrachtgevers; zowel op strategisch, inhoudelijk als uitvoerend vlak. Wij zoeken iemand die niet alleen onze opdrachtgevers (en collega’s) verrast met unieke communicatie(campagnes) maar ook de regie in handen neemt.

Vacature vervuld

Office manager

Als office manager ben je het middelpunt van onze organisatie die bestaat uit de studio met vormgevers en developers, de accountmanagers, communicatieafdeling en directie. Je vervult dan ook een centrale rol. Ben jij een mensen-mens, zie je wat nodig is en regel je dit dan ook? Dan zoeken wij jou!

Bekijk vacature

Vragen?
Heb je vragen over de vacatures of werken bij PanArt?
Bel of mail Yvon van Haren.
yvon@panart.nl | (010) 506 72 02