Werken Bij

Management-assistent

Als managementassistent ben je de rots in de branding voor het managementteam, maar vervul je ook een centrale rol binnen het bedrijf. Je hebt een talent voor organiseren en je bent een mensen-mens. Zie je wat nodig is en regel je dit dan ook? Dan zoeken wij jou!

Bekijk vacature

Mediamanager

Als mediamanager vorm je de schakel tussen onze opdrachtgevers, de mediadesigners in de PanArt-studio en leveranciers zoals (online) uitgevers, drukkerijen enz. Je werkt in een fijn team met vier collega’s. Ben jij commercieel ingesteld, flexibel, energiek en ambitieus? Dan heeft PanArt een leuke vacature als mediamanager

Bekijk vacature

Marketing-communicatie adviseur online

Ben jij de drijvende én coördinerende kracht achter uiteenlopende projecten voor verschillende opdrachtgevers; zowel op strategisch, inhoudelijk als uitvoerend vlak. In dat geval biedt PanArt je nu een baan aan, die jou op het lijf is geschreven.

Bekijk vacature

Front-end developer

Wij zijn op zoek naar een hands-on front-end developer met bij voorkeur ook back-end kennis en skills. WordPress kent geen geheimen voor je en je houdt van afwisseling in je werkzaamheden. Heb je ook nog eens ervaring met SEO? Dan pas je goed bij PanArt.

Vacature vervuld

Open sollicitatie

Voor nu zijn we op sterkte, maar omdat we blijven groeien sluiten we nieuwe vacatures in de toekomst zeker niet uit.

Bekijk vacature

Full-stack developer

Wij zijn op zoek naar een hands-on full-stack developer met uitstekende back-end skills en goede front-end kennis. WordPress kent geen geheimen voor je en je houdt van afwisseling in je werkzaamheden. Heb je ook nog eens ervaring met SEO en online marketing? Dan pas je goed bij PanArt.

Vacature vervuld

Stage vacatures

PanArt is een erkend leerbedrijf voor diverse soorten stageplaatsen. Van designer tot management assistent. Klik hier voor een overzicht van alle stages.

Bekijk vacatures

Vragen?
Heb je vragen over de vacatures of werken bij PanArt?
Neem dan contact op met Yvon van Haren
yvon@panart.nl