Werken bij

Back-end developer

Als back-end developer bij PanArt ben jij onmisbaar in het internetteam. Je wordt uitgedaagd om snel te schakelen binnen jouw functie en krijgt de kans mee te bouwen aan een breed scala aan online producten voor onze opdrachtgevers! Ben jij de back-end developer die ook nog eens over goede front-end kennis beschikt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature

Projectmanager

Als projectmanager speel je een centrale rol in de uitvoering van projecten die onze accountmanagers binnenbrengen. Ben je een flexibele projectmanager die van aanpakken weet én in staat is om binnen een dynamische omgeving kleine en grote projecten tot tevredenheid van onze opdrachtgevers uit te voeren? Dan zoeken wij jou!

Bekijk vacature

Office manager

Als office manager ben je het middelpunt van onze organisatie die bestaat uit de studio met vormgevers en developers, de accountmanagers, communicatieafdeling en directie. Je vervult dan ook een centrale rol. Ben jij een mensen-mens, zie je wat nodig is en regel je dit dan ook? Dan zoeken wij jou!

Bekijk vacature

Mediadesigner

We hebben een mooie vacature voor een creatieve geest die onze opdrachtgevers elke keer kan verrassen. Voel jij je thuis in een team met jonge ontwerpers en ervaren designers? Wil je graag werken aan uiteenlopende opdrachten en ga jij altijd voor topresultaat? Dan is deze vacature iets voor jou!

Bekijk vacature

Vragen?
Heb je vragen over de vacatures of werken bij PanArt?
Bel of mail Yvon van Haren.
yvon@panart.nl | (010) 506 72 02