Werken bij

Mediadesigner

We hebben een mooie vacature voor een creatieve geest die onze opdrachtgevers elke keer kan verrassen. Voel jij je thuis in een team met jonge ontwerpers en ervaren designers? Wil je graag werken aan uiteenlopende opdrachten en ga jij altijd voor topresultaat? Dan is deze vacature iets voor jou!

Vacature vervuld

Open sollicitatie

Voor nu zijn we op sterkte, maar omdat we blijven groeien sluiten we nieuwe vacatures in de toekomst zeker niet uit.

Bekijk vacature

Full-stack developer

Wij zijn op zoek naar een hands-on full-stack developer met uitstekende back-end skills en goede front-end kennis. WordPress kent geen geheimen voor je en je houdt van afwisseling in je werkzaamheden. Heb je ook nog eens ervaring met SEO en online marketing? Dan pas je goed bij PanArt.

Vacature vervuld

Financieel administratief medewerker

Wij hebben een leuke vacature op onze back office voor een administratief medewerkster met kennis van en affiniteit met boekhouding. Ben jij een energieke financieel administratief medewerker met 1 tot 3 jaar relevante werkervaring? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacature vervuld

Media- & accountmanager

Als media- en accountmanager vorm je de schakel tussen onze opdrachtgevers, de mediadesigners in de PanArt-studio en leveranciers zoals (online) uitgevers, drukkerijen enz. Je werkt in een fijn team met zes collega’s. Ben jij commercieel ingesteld, flexibel, energiek en ambiteus? Dan pas jij helemaal in ons accountteam!

Vacature vervuld

Online contentmanager

Voor deze functie zoeken wij een energieke collega die weet wat er online speelt en leeft. Je bent en blijft op de hoogte van de marketingontwikkelingen en de mogelijkheden van de online mediakanalen. Heb je zin in een nieuwe uitdaging bij een energiek en no-nonsense bureau? Dan pas jij helemaal binnen ons internetteam!

Vacature vervuld

Mediadesigner / Grafisch vormgever

Voor deze functie zoeken wij een ervaren en gedreven grafisch vormgever die verrassend en creatief werk maakt. Vanuit jouw creatieve geest en met kennis van de wereld om je heen ontwikkel je doordachte grafische concepten en werk je deze tot in de puntjes uit.

Vacature vervuld

Communicatieadviseur

Begrijp je als geen ander dat woord en beeld de basis vormen van succesvolle communicatie en efficiënte media-inzet? Stel je de juiste vragen aan onze opdrachtgevers om de relevante informatie vlot en to the point op papier te zetten? Dan pas jij helemaal binnen ons communicatieteam!

Vacature vervuld

Vragen?
Heb je vragen over de vacatures of werken bij PanArt?
Bel of mail Dorien Lodder.
dorien@panart.nl | (010) 506 72 02