Werken bij

Financieel administratief medewerker

Wij zijn PanArt. Een vriendelijk, flexibel en no-nonsense bureau voor communicatie en mediadesign. Bij PanArt werken we voor een breed scala aan opdrachtgevers, van klein tot heel groot en van commercieel tot overheid. Op onze internetafdeling wordt dagelijks gewerkt aan het ontwerpen, programmeren en onderhouden van websites en andere online publicaties. Ook geven wij vorm en inhoud aan digitale nieuwsbrieven, social mediacampagnes en online marketing. Ben jij een energieke financieel administratief medewerker met 1 tot 3 jaar relevante werkervaring?

Bekijk vacature

Media- & accountmanager

Als media- en accountmanager vorm je de schakel tussen onze opdrachtgevers, de mediadesigners in de PanArt-studio en leveranciers zoals (online) uitgevers, drukkerijen enz. Je werkt in een fijn team met zes collega’s. Ben jij commercieel ingesteld, flexibel, energiek en ambiteus? Dan pas jij helemaal in ons accountteam!

Bekijk vacature

Online contentmanager

Voor deze functie zoeken wij een energieke collega die weet wat er online speelt en leeft. Je bent en blijft op de hoogte van de marketingontwikkelingen en de mogelijkheden van de online mediakanalen. Heb je zin in een nieuwe uitdaging bij een energiek en no-nonsense bureau? Dan pas jij helemaal binnen ons internetteam!

Bekijk vacature

Mediadesigner / Grafisch vormgever

Voor deze functie zoeken wij een ervaren en gedreven grafisch vormgever die verrassend en creatief werk maakt. Vanuit jouw creatieve geest en met kennis van de wereld om je heen ontwikkel je doordachte grafische concepten en werk je deze tot in de puntjes uit.

Vacature vervuld

Communicatieadviseur

Begrijp je als geen ander dat woord en beeld de basis vormen van succesvolle communicatie en efficiënte media-inzet? Stel je de juiste vragen aan onze opdrachtgevers om de relevante informatie vlot en to the point op papier te zetten? Dan pas jij helemaal binnen ons communicatieteam!

Vacature vervuld

Vragen?
Heb je vragen over de vacatures of werken bij PanArt?
Bel of mail Dorien Lodder.
dorien@panart.nl | (010) 506 72 02