Uitgevers

Uitgevers

Ruim acht jaar gaven wij een eigen glossy uit, GLANS magazine. Onze uitgeversexpertise gebruiken we voor de realisatie van magazines. Van bladformule interviews, redactie tot advertentieacquisitie en vormgeving.

Sponsored Magazines

Onze uitgeversexpertise gebruiken we voor de realisatie van sponsored magazines voor diverse opdrachtgevers. Ook de advertentieacquisitie kunnen we u volledig uit handen nemen.

Interview en redactie

Onze specialisten verzorgen interviews en de (eind)redactie van alle soorten artikelen. Dit doen we voor diverse bewonersbladen, personeelmagazines, nieuwsbrieven en andere uitgaven van opdrachtgevers.

Fotografie

PanArt adviseert over de juiste fotografie. Of het nu gaat om productfotografie of fotografie op locatie. Met een eigen fotograaf in huis kunnen we fotografie flexibel inzetten en tegen scherpe prijzen aanbieden.

Advertentie acquisitie

Onze specialisten verzorgen de advertentie-acquisitie voor uw magazine. De gewenste doelgroep wordt door ons benaderd voor het adverteren, waarbij wij ook direct de wensen van de adverteerders kunnen afstemmen met onze studio, waar de advertenties worden vervaardigd.

20-05-2018 23:03:43