Creatie en communicatie

Creatie en communicatie

PanArt heeft de expertise in huis om totaalopdrachten uit te voeren: van (marketing) communicatie-strategie en doorvertaling naar de juiste middelenmix tot grafische concept, uitwerking en productie. PanArt is gespecialiseerd in het vertalen van (marketing) communicatie-opgaven naar sprekende en krachtige grafische vormgeving, waarmee de boodschap helder en sterk kan worden gecommuniceerd.

Strategie en identiteit

‘Wat wilt u bereiken?’, is altijd onze eerste vraag. Of het nu gaat om het stimuleren van gedrag, het in de markt zetten en verkopen van een product of dienst, of het positief onderscheiden van uw organisatie. PanArt denkt mee, adviseert en bepaalt samen met de opdrachtgever een passende strategie.

Conceptontwikkeling

PanArt is sterk in het bedenken van eigentijdse, creatieve concepten die naadloos aansluiten bij de vastgestelde communicatie-strategie. Bij conceptontwikkeling houden we nadrukkelijk rekening met het doel en de doelgroep, zodat de gekozen vorm niet alleen aanspreekt, maar ook de juiste snaar raakt. Lees meer over conceptontwikkeling.

Kernwaardensessie

Wij kunnen u helpen om de kernwaarden van uw organisatie of uw producten en diensten in beeld te brengen. Dit vormt namelijk de basis van uw communicatie-strategie. We begeleiden kernwaardesessies altijd vooraf aan een huisstijlontwikkelingstraject, maar we bieden deze sessies ook los aan om de identiteit van uw bedrijf of product weer scherp op papier te krijgen.

Media-advies

PanArt adviseert over de meest effectieve mediastrategie, zowel online als offline. Met een eigen media-adviseur in huis, garanderen we effectieve media-inzet tegen scherpe tarieven.

Creatie

Ontwerp en vormgeving

PanArt is gespecialiseerd in het vertalen van (marketing) communicatie-opgaven naar sprekende en krachtige grafische vormgeving. Van eigentijdse, creatieve concepten en stijlen tot het doorontwikkelen van bestaande vormgeving. Hierbij houden we de dagelijkse praktijk in het oog en adviseren we nadrukkelijk over de toepassing van tekst en beeld in diverse middelen en uitingen, zoals magazines, beursstands, bebording, flyers, advertenties en digitale media.

Naam-, logo en huisstijlontwikkeling

Een logo en bijhorende (huis)stijl zijn het visitekaartje van een organisatie. In nauwe samenwerking met opdrachtgevers ontwikkelde PanArt tal van namen, logo’s en (huis)stijlen. Samen brengen we de identiteit van bedrijven, producten, projecten en campagnes tot leven.

Fotografie

PanArt adviseert over de juiste fotografie, zodat beelden gaan spreken. Of het nu gaat om productfotografie of fotografie op locatie. Met een eigen fotograaf in huis kunnen we fotografie flexibel inzetten en tegen scherpe prijzen aanbieden. Lees meer over fotografie.

Illustratie

Een cartoon in uw personeelsblad of een illustratie ter ondersteuning van de huisstijl? Onze illustrator zet ideeën om naar indrukwekkende en aansprekende illustraties. Lees meer over illustratie.

3D design

3D-design wordt steeds vaker toegepast binnen (marketing) communicatie. Is er behoefte aan onberispelijke artist impressions en productpresentaties? PanArt verzorgt, in samenwerking met een specialist, professioneel 3D-design, -rendering en -animaties tegen een zeer scherpe prijs.

Korte filmproducties

PanArt realiseert korte films, bijvoorbeeld ter promotie van uw bedrijf of een nieuw product. Heeft u meer uitgebreide wensen? Hiervoor werken we nauw samen met betrouwbare en professionele partners.

Middelen

Correspondentiemateriaal

PanArt kan naar aanleiding van een nieuwe of bestaande huisstijl een mooie set correspondentiemiddelen ontwikkelen, waaronder visitekaartjes, brief- en volgpapier, enveloppen in diverse formaten en with compliment cards. Lees meer over correspondentiemateriaal.

Brochures, folders en boeken

PanArt is zeer kundig in het vormgeven en realiseren van divers drukwerk met verschillende omvang. Hierbij zorgen we altijd voor een passend ontwerp, heldere indeling, leesbare opmaak en aantrekkelijke fotografie. Wij realiseren een eindproduct dat voldoet aan de wensen van de klant en de boodschap versterkt. Lees meer over brochures, folders en boeken.

Jaarverslagen

PanArt heeft veel ervaring in het realiseren van jaarverslagen voor diverse opdrachtgevers. Wij weten als geen ander hoe omvangrijk dit traject kan zijn en treden gedurende het productieproces op als sparringpartner voor de opdrachtgever, zodat we -binnen de planning- samen naar het gewenste eindproduct werken. Lees meer over jaarverslagen.

Advertenties

PanArt is bedreven in het ontwerpen en opmaken van advertenties, zowel voor geprinte als online media. Onze media-adviseur kan u adviseren over de juiste media-inzet, uiteraard tegen scherpe tarieven. Lees meer over advertenties.

Belettering en buitenreclame

In samenwerking met professionele partners verzorgen we diverse belettering en buitenreclame, waaronder bouw- en reclameborden, auto- en raambelettering, driehoeksborden, abri’s en bouw- en spandoeken. Lees meer over belettering en buitenreclame.

Beursmateriaal

PanArt ontwerpt divers beursmateriaal, variërend van volledige beursstands tot presentatiepanelen en kleiner beursmateriaal, zoals rollup banners. In samenwerking met professionele partners verzorgen we ook de productie tegen scherpe tarieven.

Verpakkingen

PanArt heeft veel ervaring in ontwerp van verpakkingen en zorgt voor opvallende en passende producten.

20-05-2018 23:03:29