Klanten over PanArt

Lilian Klinkenberg, manager communicatie Woonbron
“Wij kennen PanArt als een sympathieke en professionele partij. We waarderen het snelle schakelen en de praktische insteek waar het gaat om productiewerk, maar ook een volledige campagne voor verkooptrajecten is in goede handen. Dat resulteert voor ons in een betrouwbare partner waar we al jarenlang zeer tevreden mee samenwerken.”

Winnie Koole, senior communicatieadviseur Waterweg Wonen
“Ruim 15 jaren werken wij inmiddels met PanArt. En nog steeds vertalen zij onze communicatievraagstukken op creatieve wijze door naar effectieve uitingen. De lijnen met PanArt zijn kort, het team werkt snel, maakt heldere afspraken en legt die ook vast. Dat werkt prettig. Bovendien hebben onze gezamenlijke inspanningen al enkele malen geleid tot het winnen van mooie prijzen, zoals de F.G. Kordes-Trofee en de Het Glazen Huis oeuvreprijs. U kunt zich onze tevredenheid dan ook vast wel voorstellen…”

René Riemens, directeur DSP Innovation
“PanArt is een creatief en flexibel bureau, waar het zeer prettig mee samenwerken is. Het team komt vaak met verrassende oplossingen voor onze marketingvraagstukken m.b.t. ons energiebesparend product, SWYCS. Wij benaderen een zeer brede doelgroep voor ons product; het is prettig dat PanArt kennis en ervaring heeft met verschillende branches. Ze denken goed mee en bedenken overal een creatieve oplossing voor. Zo kunnen we snel schakelen.”

20-05-2018 23:03:22