Ons werk

Lustrum

 

Opdracht
EUR bestaat in het collegejaar 2018-2019 105 jaar. De viering van dit 21e lustrum begint met de Opening van het Academisch Jaar op 3 september 2018. Gedurende het lustrumjaar willende EUR verschillende communicatie- en promotiemiddelen inzetten, om het lustrum zichtbaar te maken en programmaonderdelen te promoten. Niet alleen in Rotterdam, maar ook in Den Haag rondom het Binnenhof! Al deze middelen moeten passen binnen de corporate huisstijl, in combinatie met de lustrum tag die al is ontwikkeld.  Het lustrum-thema is ‘Science Meets City’ en door het programma loopt een rode draad: inclusiviteit, diversiteit en co-creatie. De vraag aan PanArt is om in woorden, beelden en andere uitingen duidelijk maken dat de universiteit er is voor alle mensen, ongeacht gender, sociale klasse, culturele en etnische afkomst en dat onderzoek en onderwijs vorm krijgen in interactie met anderen.

Ons werk
We hebben een serie uitingen ontwikkeld waaronder vlaggen, beachflags, rolbanners, een doek voor buitenframes op de campus, een beeld voor narrow casting schermen en een grootbeeld scherm op de plaza. We hebben een prachtige animatie gemaakt voor het heartbeat festival en voorn de draaideuren van de campusgebouwen werden speciale presentatiezuilen ontwikkeld.

Resultaat
Een duidelijk zichtbare en onderscheidende campagne die recht doet aan het lustrum thema ‘Science Meets City’ en de diversiteit van de universiteit uitbeeldt.  Met een vlaggenparade op de Boompjes in Rotterdam en de wapperende vlaggen in Den Haag rondom het Binnenhof is het lustrumjaar echt zichtbaar.

KlantErasmus University Rotterdam (EUR)
Tags Belettering, Communicatie, Drukwerk, Illustratie, Online, Ontwerp

Share