Ons werk

Corporate Design

 

Opdracht
StederGroup is een gerenommeerde logistieke dienstverlener voor wereldwijd wegtransport en zee- en luchtvrachtzendingen. Aan PanArt de vraag zorg te dragen voor een professioneel gezicht van alle communicatiemiddelen, formulieren, website en de aankleding van de kantoren in Rhoon, Amsterdam en Antwerpen.

Ons werk
Als vast bureau voor StederGroup ontwierp PanArt in de afgelopen jaren een volwassen huisstijl, met herkenbare substijlen voor de vier divisies Forwarding & Logistics, Project Logistics, Chartering en Port Services. We maken onder andere correspondentiedrukwerk, digitale bedrijfspresentaties, brochures, full HD bedrijfsfilms, beursmaterialen, het Steder Magazine en diverse relatiegeschenken. We verzorgen online marketing (SEO/SEA), en ontwierpen we levensgrote fotowanden om de kantoren en werkplekken een passende en levendige sfeer te geven.

Resultaat
Een zeer tevreden klant die alles ‘over de muur gooit’ naar PanArt, zodat ze zelf geen omkijken heeft naar ontwerp en productie van corporate, marketing- en communicatiemiddelen. Echt full service dus.

Bekijk de StederGroup website via www.stedergroup.com

KlantStederGroup
Tags Belettering, Communicatie, Drukwerk, Marketing, Online

Share