Ons werk

Corporate Design

 

Opdracht
Sinds 1993 actief in het aanbieden van catered skichalets: een complete formule, waarbij eindeloos skiën, heerlijk eten en oergezelligheid de basisingrediënten vormen. De ‘catered skichaletspecialist’ van Nederland. In 2008 kwam eigenaar Werner van Velde bij PanArt met de vraag de wintersportorganisatie een sportief, dynamisch en professioneel gezicht te geven én om een vaste, adviserende rol te spelen op het gebied van marketing en communicatie.

Ons werk
PanArt gaf het logo een restyle, zodat het weer helemaal van ‘nu’ is, zette de opvallende en zeer herkenbare huisstijl neer en verzorgt alle corporatie, communicatie- en marketingmiddelen. Van correspondentiedrukwerk, brochures, POS-materiaal, belettering en reclamedoeken tot digitale nieuwsbrieven en de volledige website met reserveringssysteem. Ook verzorgen we social media-campagnes en online marketing (SEO/SEA).

Resultaat
Skichalets.nl behoort tot de top in catered wintersportorganisaties en haar bekendheid is de afgelopen zeven jaar bijna verzesvoudigd, zo blijkt uit onderzoek. De stijl en middelen worden regelmatig gekopiereerd door ‘conculega’s. Dat is niet altijd leuk, maar wel een groot compliment. Bekijk de Skichalets website.

KlantSkichalets.nl
Tags Belettering, Communicatie, Drukwerk, Logo, Marketing, Online, Ontwerp, Social media

Share