Nieuws

Huisstijl BRAM voor Nisba

Wij hebben BRAM een uiterlijk gegeven. We hebben hem tot leven gewekt in een beeldmerk,  een stijl, een website, en een korte film.Wie is BRAM? BRAM is een digitale opmeet assistent, ontwikkeld door onze klant Nisba Software Solutions.


19 april 2019

Een nieuwe campagnestijl voor AVR

AVR gaat met nieuwe software werken: Ultimo. Wij hebben een beeldmerk en campagnestijl ontworpen, en een slogan bedacht.Op de introductiedag werd het personeel met grote Ultimo spandoeken, roll ups, Petit Fours met opdruk en zelfs een Skydancer geattendeerd op de grote gebeurtenis.


29 maart 2019

Logo restyle Thermo King Everest

Onze klant Thermo King Transportkoeling wilde het merk en de productlijn Everest beter onder de aandacht brengen bij potentiële klanten. Wij hebben het Everest-logo gerestyled en een mooie, heldere brochure ontworpen waarin op een heel overzichtelijke manier alle voordelen van Everest gepresenteerd worden. Een mooi resultaat!


27 maart 2019

Welkom The Greenery

Via ons netwerk zijn we bekend met The Greenery, leverancier en distributeur van dagverse groente, fruit en paddenstoelen. Om onszelf te introduceren als creatief bureau hebben wij op eigen initiatief een gerestylde versie van de personeelskrant GreenTeam ontworpen én gepresenteerd.


22 maart 2019

Hanneke HW Wonen

Dit is Hanneke. Hanneke P&O (haar volledige naam) is door ons tot leven gebracht, en ze is sinds kort in dienst bij de HW Wonen. De corporatie had behoefte aan een beeldmerk/icoon dat ze konden inzetten om allerlei thema’s en onderwerpen te communiceren: Hanneke P&O.


20 maart 2019

Deurmat Woonbron

Onze klant Woonbron werkt samen met VORM aan een renovatieproject in Rotterdam. Om de start een feestelijk tintje te geven werd ons gevraagd een deurmat te ontwerpen waarop beide partners hun handtekening zouden zetten. Dat is inmiddels gebeurd, dus we wensen beiden een succesvolle samenwerking!


15 maart 2019

PanArt groeit!

Ben jij dat energieke communicatietalent met enkele jaren werkervaring? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij begrijpt als geen ander dat woord en beeld de basis vormen van succesvolle communicatie en efficiënte media-inzet.


12 maart 2019

HW Wonen corporate film Welkom Thuis

Je organisatie presenteren in een film die twee minuten duurt? Dat is heel goed mogelijk! Het bewijs: de mooie corporate film die we hebben gemaakt voor HW Wonen, een woningcorporatie in de Hoeksche Waard.


26 februari 2019

Nieuwe visitekaartjes voor Skichalets.nl

De nieuwe visitekaartjes voor onze klant Skichalets.nl zien er weer schitterend uit! Dat brengt je toch gelijk in wintersportstemming!


20 februari 2019

Tony's Chocolonely en PanArt

Een smakelijk welkomstgeschenkje én de aankondiging van een persoonlijk kennismakingsgesprek. Iedereen die een nieuwe woning van Woonbron betrekt krijgt deze verrukkelijke Tony’s Chocolonely-reep! 


19 februari 2019

Het nieuwe pixelwonder van PanArt

Voor sommige opdrachten is het nodig een fotobestand te hebben van heel groot formaat. Daarom hebben wij deze revolutionaire camera aangeschaft.


15 februari 2019

Website De Groot Brandwachten

Als een klant je vraagt: kunnen jullie een overzichtelijke, zakelijke website ontwikkelen die zich positief onderscheidt van de concurrentie? Dan is ons antwoord: geen enkel probleem!


11 februari 2019

Flyer Het Wapen van Rhoon

Het is bijna weer zo ver: Valentijnsdag! Of als je daar absoluut geen zin in hebt: Après Ski! Allebei mag natuurlijk ook… Waar en wanneer kan je lezen op deze mooie flyer voor Het Wapen van Rhoon.


4 februari 2019

Thuis Magazine HW Wonen

De eerste editie van het nieuwe HW Wonen thuismagazine. Tot volle tevredenheid van onze klant en iedereen die er bij PanArt aan gewerkt heeft. Op naar de volgende editie!


1 februari 2019

Twee jarigen!

Een dubbele verjaardag! En ze zitten ook nog eens tegenover elkaar tijdens het werk. Aan de rechterkant natuurlijk Jerry en aan de linkerkant Stef, onze nieuwe stagiair. Stef studeert Communicatie en Multimedia Design aan de Hogeschool Rotterdam. Hij gaat de komende 5 maanden bij ons aan de slag met het ontwerpen van interactieve producten en […]


31 januari 2019

Informatiekaart voor Woonbron

De vraag van Woonbron: maak een bewaarflyer voor onze huurders. Wij hebben een geplastificeerde kaart met mooie illustraties en duidelijke tekst ontworpen die járen later nog steeds gebruikt kan worden. 


23 januari 2019

Flyerdisplay Skichalets.nl

Voor onze opdrachtgever Skichalets.nl ontwierpen we deze opvallende display, gemaakt van dik rebord. Niet alleen het ontwerp maar ook de vorm van de display is voor Skichalets.nl op maat gemaakt.


7 januari 2019

RePolis Magazine voor ESSB

Out now! Initiatief, een eenmalige uitgave van het RePolis onderzoeksprogramma voor de ESSB. PanArt ontwierp een aantrekkelijk en luchtig vormgegeven magazine.


10 december 2018

Animatie Kinderconferentie Capelle

Voor Gemeente Capelle aan den IJssel ontwikkelden we een échte kinderanimatie. De kinderen uit Capelle aan den IJssel hebben met elkaar een graffiti ontwerp gemaakt. Met dit ontwerp vertellen zij dat ze zich weleens onveilig voelen als zij op straat spelen.


27 november 2018

Een spannende en stoere animatie voor Madurodam

Waar is het kleine Nederland groot in? Dát ontdek je in Madurodam. Voor deze leuke opdrachtgever hebben we een spannende en stoere animatie ontwikkeld. De Waterwolf is alweer de vijfde indoor familieattractie die


5 oktober 2018

WordPress 5.0 is binnenkort beschikbaar

WordPress komt in 2018 met een grote update. Een nieuwe release genaamd: WordPress 5.0. Dit moet een ‘game changer’ worden.


28 september 2018

Heartbeat Festival Erasmus Universiteit Rotterdam

Het Heartbeat festival van Erasmus Universiteit Rotterdam was een groot succes! Speciaal voor dit evenement maakte wij onder andere de podiumbanners.


26 september 2018

Nieuwe site voor NV BAR-Afvalbeheer

Voor de NV BAR-Afvalbeheer hebben wij een nieuwe site opgeleverd. De NV BAR-Afvalbeheer is dé uitvoeringsorganisatie van de drie gemeenten Barendrecht, Albrandswaard en


19 september 2018

Redigeren en vormgeven

Ook het redigeren en vormgeven van een boek is voor PanArt geen probleem! Voor onze klant Bert Euser hebben wij meegewerkt aan een prachtig boek: ‘Burgers doen het samen’.


14 september 2018

Rotterdam Zwemt op de Wereldhavendagen

Rotterdam Zwemt is ook dit jaar aanwezig op de Wereldhavendagen. Om dat aantrekkelijk te communiceren maakten wij een spetterende animatie, die de aandacht trekt.


6 september 2018

Drie nieuwe stagiaires bij PanArt

Vandaag beginnen er drie nieuwe kanjers hun stage bij PanArt! Esra is een derdejaars studente communicatie & multimediadesign en gaat ons team versterken op de internetafdeling én in de studio.


3 september 2018

Samen komen we er wel

Samen met PanArt gaat de projectgroep Slim Langer Thuis op ontdekkingsreis. Voor dit project zijn we bezig met het ontwikkelen van mooi presentatiemateriaal.


30 augustus 2018

Nieuwe brochure Multiwal

Met de flexibele wanden van Multiwal is iedere ruimte in te delen naar de wensen van het moment. Multiwal is een internationaal bedrijf en levert multifunctionele flexibele paneelwanden.


26 augustus 2018

Nieuwe naam, nieuwe site, de State

In de prachtige Rotterdamse wijk Hillegersberg ligt de State Hillegersberg. De locatie stond tot voor kort bekend onder de naam Centrum voor Reuma en Revalidatie Rotterdam (kortweg RRR).


20 augustus 2018

Onze nieuwe website staat live

Na lange voorbereiding en hard werken is het dan zover: de nieuwe website van PanArt staat live. En we zijn er trots op! Deze nieuwe website laat zien wie we zijn en wat we doen. Onze missie is met plezier en ambitie communiceren


13 juli 2018

Maassluis haalt meer uit afval

In Maassluis woon je mooi en fijn. Om ervoor te zorgen dat dit zo blijft, zet de gemeente in op een schone stad. Voor Maassluis hebben wij de campagne Haal meer uit afval ontwikkeld en vormgegeven.


27 juni 2018

Onze nieuwe collega Kimberley

PanArt blijft groeien, en zo verwelkomen we onze nieuwe collega Kimberley! Zij maakt deel uit van het account-team bij PanArt en hoopt je snel te spreken om mooie projecten te starten!


28 maart 2018

Fundis Groep kiest voor PanArt

Yessss! We wonnen een pitch voor een mooie opdracht van @Fundisgroep. Binnenkort prijkt er een nieuwe naam in nieuwe stijl op het pand van het Reuma Revalidatie Centrum in Rotterdam Hillegersberg.


14 maart 2018

Rotterdam Partners standontwerp

Een beurs is hét contactmoment met je klanten. Daarom wil je opvallen. PanArt zorgt daarvoor met een oogstrelend standontwerp! Onze collega Ngoc-Han fotografeerde de stand die we ontwierpen voor @gemeenterotterdam


12 februari 2018

Afvalcampagne gemeente Maassluis

PanArt heeft de campagne Haalmeeruitafval.nl voor de gemeente Maassluis ontwikkeld. De octopus beheerst nu het straatbeeld in deze mooie waterstad!


8 februari 2018

Open Sollicitatie

Pas jij bij PanArt? Voor nu zijn we op sterkte, maar omdat we blijven groeien sluiten we nieuwe vacatures in de toekomst niet uit. 


6 februari 2018

Erasmus Universiteit Rotterdam

Eind 2017 is PanArt na een aanbestedingstraject geselecteerd tot één van de preferred suppliers voor Erasmus Universiteit Rotterdam en we werken met veel plezier voor deze ambitieuze organisatie. 


3 februari 2018

Uit&Thuis Magazine nu ook online!

De nieuwe Uit&Thuis website staat live! Je vind alle recepten, inspiratie en tips voor de feestdagen nu ook online: uitenthuisinalbrandswaard.nl


27 november 2017

Promotiemateriaal STC Group & Calvijn Lyceum Vreewijk

Op zaterdag 18 november is het startsein gegeven voor een unieke Haven Havo in Rotterdam. Wij hebben voor STC Group en Calvijn Lyceum Vreewijk de uitingen gemaakt om deze nieuwe opleiding te promoten. Een erg leuke opdracht! In het filmpje van RTV Rijnmond ontdek je wat je leert op de Haven Havo.


21 november 2017

Het nieuwe magazine Uit&Thuis in Albrandswaard

Inspiratie nodig voor de feestdagen? Onlangs hebben wij de nieuwe uitgave van het magazine Uit & Thuis eten in Albrandswaard opgemaakt. Je vindt er volop recepten, tips en inspiratie voor de feestdagen. Een mooi magazine waar we trots op zijn!


20 november 2017

Een nieuwe website voor het Opdrachtsgeversforum

Ook deze week hebben we weer een mooie website opgeleverd. Dit keer voor Het Opdrachtgeversforum in de bouw. Strak in huisstijl hebben we een functionele website gemaakt voor deze mooie organisatie. Neem een kijkje: www.opdrachtgeversforum.nl


17 november 2017

Inside AVR

Inside is het personeelsmagazine van AVR. We maken ‘m vier keer per jaar met veel plezier!


6 november 2017

Brochure Madurodam

Wat vinden jullie van het eindresultaat van de brochure van Madurodam? Wij zijn er blij mee!


3 november 2017

Bij PanArt maken wij gebruik van professionele beelden

Marjolein is de fotograaf achter veel van de mooie beelden die wij gebruiken. Ze ging voor PanArt op pad voor het magazine Uit en Thuis eten in Albrandswaard!


23 oktober 2017

Afscheid Danny

Na 21 jaar namen we gisteren, met een brokje in onze keel en vochtige oogjes, afscheid van collega Danny. Onze wegen scheiden, maar uit het oog verliezen gaan we je zeker niet. Je blijft een dierbare vriend. Je was een fantastische collega en werknemer. En bovenal ben je een ongelooflijk creatief talent! Voor jou is […]


20 oktober 2017

Een gloednieuwe website voor De Detacheerders

Afgelopen weken zijn wij druk bezig geweest met het ontwikkelen van een nieuwe website voor De Detacheerders. En het eindresultaat mag er zijn! Een mooi project met als basis een WordPress inrichting met daarbij een integratie vanuit Carerix. Geheel in stijl worden de vacatures mooi gepresenteerd op zowel desktop, mobiel en tablet. Bekijk de nieuwe […]


16 oktober 2017

Een kleine metamorfose met groots resultaat

Wauw, wat een verschil! We gaven zwembad Afrikaanderplein een kleine metamorfose met groots resultaat.


11 oktober 2017

Welkom gemeente Maassluis!

PanArt gaat aan de slag voor gemeente Maassluis. We gaan een doeltreffende campagne ontwikkelen om beter afval scheiden te stimuleren. Een geweldige opdracht waar wij ontzettend veel zin in hebben!


22 september 2017

Goed pitch-nieuws!

We hebben er weer een fantastische opdrachtgever bij. De komende tijd gaan wij voor Antes aan de slag om een nieuwe huisstijl te ontwikkelen. De huisstijl wordt doorgevoerd in alle online en offline communicatiemiddelen. Welkom Antes, wij hebben er zin in!


15 september 2017

STC GROUP op de Wereld Haven Dagen

Natuurlijk was de STC GROUP weer opvallend aanwezig tijdens de Wereld Haven Dagen. Mooie vlaggen en banieren in de nieuwe huisstijl.


13 september 2017

STC VMBO Schoolgids

Een nieuw studiejaar betekent een nieuwe schoolgids. Voor STC VMBO College maakten we deze opvallende, kleurrijke brochure waarin alle informatie overzichtelijk te vinden is. We zijn trots op het resultaat!


8 september 2017

Tilt shift fotografie voor Waterweg Wonen

Tilt shift fotografie voor Waterweg Wonen in Vlaardingen. Foto’s die de suggestie wekken dat het om modelbouw gaat en het gevoel van overview geeft. Bijzonder opvallende foto’s waar je naar blijft kijken.


10 augustus 2016

Paw Patrol

Als je kinderen hebt, ken je het vast wel: Paw Patrol! PanArt mocht aan de slag voor een leuke opdrachtgever. Volgens de strikte style guide maakten we de designs voor potloden, krijtjes, gummen, notebooks, linialen, activity sets en meer. Een superleuke klus!  


4 augustus 2016

Inside, AVR personeelsmagazine

Op maandag de bestanden naar de drukker gestuurd en de zaterdag erop bij de medewerkers op de mat. Inside, het personeelsmagazine van AVR in geheel vernieuwde stijl had een zeer korte productietijd. Bladindeling, ontwerp en opmaak verzorgd door PanArt. Heeft u ook iets nodig binnen zeer korte tijd? Bel of mail ons.


1 augustus 2016

Share your Chair - Erasmus Universiteit Rotterdam

Bewustwording en gedragsverandering zijn de doelen van de campagne Share your Chair van de Universiteitsbibliotheek, Erasmus Universiteit Rotterdam. PanArt werd ingeschakeld om een plan van aanpak te ontwikkelen om studenten zover te krijgen dat ze de studie-flexplekken niet onnodig bezet houden. Doel van de campagne: meer studenten gebruik te laten maken van de studieplekken. Vanaf […]


30 juni 2016

De Poort van Dordt

Op 1 april opent De Poort van Dordt haar deuren! Op de kaart van de brasserie vind je gerechten uit de Hollandse keuken, eerlijk en heerlijk. Om deze nieuwe brasserie een goede start te garanderen ontwikkelde PanArt een overzichtelijke website. Door het CMS WordPress is de website makkelijk te onderhouden door de klant.


27 februari 2015

Rotterdam Zwemt

De Rotterdamse zwembaden gaan in 2015 meer van zich laten horen en PanArt gaat hierbij helpen. In januari vond het eerste evenement plaats: de indoor nieuwjaarsduik. Het was gezellig druk in de 14 Rotterdamse zwembaden. Uiteraard werd dit evenement ondersteund door diverse middelen, zoals drukwerk, maar ook social media.


27 februari 2015

Preferred partner van IHS

Vanaf vandaag is PanArt officieel preferred partner van IHS, Institute for Housing and Urban Development Studies. Onwijs trots, we gaan weer mooie dingen maken!


14 oktober 2014

Skichalets.nl

Skichalets.nl is weer helemaal klaar voor het nieuwe wintersportseizoen. Met de nieuwe folder en bijpassende envelop worden wintersportfans alvast in de de stemming gebracht.


3 oktober 2014

Fairtrade Gemeente Rotterdam

Gemeente Rotterdam is een ‘Fairtrade Gemeente’ en daar zijn ze trots op. PanArt ontwierp een flyer en boekenlegger om dat te communiceren.


23 september 2014

Opleidingenbrochure IHS

De nieuwe opleidingenbrochure van IHS, Erasmus University Rotterdam is afgeleverd. In lijn met de vorige jaren, maar net even anders, zoals de uitklappagina om net meer informatie kwijt te kunnen. De klant is er erg blij mee en wij ook!


2 september 2014

Nieuwe website GasteRhoon-groep

We zijn volop bezig met de nieuwe websites van de bedrijven uit de GasteRhoon-groep. Er is er weer een opgeleverd: www.gasterhoon.nl.


26 augustus 2014

Jasjes voor NVM-makelaar Synchro Wonen

Leuke jasjes gemaakt voor NVM-makelaar Synchro Wonen! In huisstijlkleur en bedrukt met het logo, zonder dat het echt zo’n ‘reclame-jasje’ wordt.


8 augustus 2014

Partner aan huis

Zorgpartners wil als ‘Partner aan huis’ met haar dienstverlening inspelen op de ontwikkelingen in de zorg, waarbij mensen langer thuis zullen blijven wonen. Cliënten kunnen rekenen op flexibele en persoonlijke thuiszorg door een vast, klein team. Wij zijn blij dat we met de ontwikkeling van een reeks middelen een steentje hebben kunnen bijdragen aan dit mooie […]


25 juni 2014

Skichalets.nl schorten

Skichalets.nl sponsort het 789-toernooi van Tennisvereniging Waddinxveen. PanArt ontwierp de bedrukking voor de schorten van de barmedewerkers. Het thema? Ik hou van Holland!  


11 juni 2014

Erasmus Universiteitsbibliotheek

Afgelopen maand maakte PanArt het online jaarverslag en Erasmus Universiteitsbibliotheek (UB). Een ontzettend leuke klus. De dynamische WordPress-website past helemaal bij de nieuwe missie en visie van UB.


4 juni 2014

Emailing Cramers van Asten

Dit weekend schonk Cramers van Asten een glaasje heerlijke Monte Scroppino aan de klanten in de winkel in Weert. PanArt ontwierp en programmeerde hiervoor een e-mailing. Het was een zeer geslaagd en druk weekend!


26 mei 2014

Graduates Gallery 'Class of 2015'

Onlangs realiseerde PanArt de Graduates Gallery ‘Class of 2015′ voor Rotterdam School of Management, Erasmus University. Hierin zijn de cv’s van afstuderende fulltime MBA studenten gebundeld tot een overzichtelijk boekwerk. Weer een item om trots op te zijn.


14 mei 2014