Jaarverslagen

Een jaarverslag is een officieel stuk, de verslaglegging van het afgelopen jaar, maar tegelijkertijd ook weer een moment om te communiceren met belangrijke stakeholders. De realisatie van een jaarverslag is vaak een uitgebreid proces; de inhoud luistert heel nauw, er zijn meerdere mensen mee gemoeid en er zijn vaak diverse controlemomenten nodig. PanArt heeft jarenlange ervaring en kent het klappen van de zweep. Wij realiseren voor diverse opdrachtgevers, vaak terugkerend, gedrukte en online jaarverslagen. Bekijk ook de jaarverslagen in onze portfolio.

Concept, ontwerp en opmaak

Samen met u bespreken we uw grafische wensen en het thema of onderwerp van het jaarverslag. Wilt u een opvallende, duurzame, bijzondere of juist sobere uitgave? Daarna gaan we aan de slag en maken een passend concept met ontwerpvoorstellen. We proberen uw wensen ook zoveel mogelijk door te vertalen in de uitvoering van bijvoorbeeld het drukwerk. Wij zijn bekend in de drukkerijwereld en adviseren u met plezier over papiersoorten en diverse afwerkingsmogelijkheden. Daarnaast kunnen we ook uitgebreid adviseren over een digitale of online uitgave.

Proces en coördinatie

We hebben jarenlange ervaring met het realiseren van jaarverslagen en weten precies wat hierbij komt kijken. We denken en helpen graag mee bij de praktische zaken. Zo ondersteunen we u graag bij de coördinatie, maken een reële planning en helpen u om deze planning te bewaken.

25-04-2018 18:31:21