Brochures, folders en boeken

PanArt heeft veel ervaring met het vormgeven, opmaken en realiseren van divers drukwerk, waaronder brochures, folders en boeken. Wij bespreken graag wat u wilt communiceren, met wie en met welk doel. Op basis hiervan adviseren we u over de meest passende en effectieve vorm.

Ontwerp en opmaak

Wat is de gewenste look & feel? In welke (huis)stijl mogen we vormgeven of zijn we hier juist vrij in? Wilt u een opvallende, duurzame, bijzondere of juist sobere uitgave? Samen met u bespreken we de grafische wensen. Deze wensen proberen we ook zoveel mogelijk door te voeren in de uitvoering van het drukwerk. Wij zijn bekend in de drukkerijwereld en adviseren u met plezier over papiersoorten en diverse afwerkingsmogelijkheden.

Proces en drukwerk

We hebben jarenlange ervaring met het realiseren van drukwerk en weten precies wat hierbij komt kijken. Zeker wanneer het om een uitgebreid boekwerk gaat, komt er veel bij kijken. Daarom denken en helpen we graag mee bij de praktische zaken. We ondersteunen u bij de coördinatie, maken een reële planning en helpen u om deze planning te bewaken.

 

25-04-2018 18:31:10