Internet

Internet

PanArt internet vormt een aparte afdeling binnen ons bureau en is gespecialiseerd in online producties. Onze expertise is groot en varieert van het maken van websites, webshops, portals en integreren van social media tot het grafisch vormgeven van digitale media in een nieuwe of bestaande huis- of projectstijl.

WordPress webdesign en ontwikkeling

wordpress-logoBij PanArt in Rhoon bouwen we websites op maat. We gaan samen met u aan tafel zitten om te bepalen waar de website aan moet voldoen en hoe deze eruit moet zien en bespreken we uw budget. Met onze jarenlange ervaring denken we mee en adviseren we u. Onze online specialisten zijn pro-actief en brengen uw online strategie naar een hoger niveau.

Wij bouwen veel van onze websites in WordPress. WordPress is open source software dat wordt onderhouden en doorontwikkeld door een zeer grote community van programmeurs. WordPress is uitgegroeid tot een toonaangevend content management system (CMS) en is uit te breiden met meer dan 20.000 plugin’s. De gebruiker kan zeer eenvoudig de inhoud wijzigen en/of aanvullen zonder veel technische kennis. Als je met Word kunt werken, kun je in principe ook met WordPress werken.

Responsive: Website op PC, tablet en telefoon

Een website die goed getoond wordt op pc en laptop alleen is niet meer voldoende. Het internetverkeer op smartphone en tablet is de afgelopen jaren enorm toegenomen en daarom is het belangrijk dat uw website ook op deze apparaten goed en gebruiksvriendelijke getoond wordt.

Bij PanArt is een responsive website de standaard. De website schaalt mee op elk beeldformaat zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de verschillende functies.

Technisch onderhoud

U heeft nu een professionele website laten maken, maar daar blijft het niet bij. Een goede website heeft het hele jaar door onderhoud nodig. Hierbij moet u denken aan het updaten van de themes, plugins en andere software die nodig is voor de website.
Bij PanArt bieden we standaard onderhoudspakketten aan. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een helpdesk waar u met uw vragen terecht kunt. Wij zorgen er dan voor dat uw website veilig en up-to-date blijft, zonder dat u daar omkijken naar heeft.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO): Hogere ranking in Google

Hoe zorg je ervoor dat uw website goed gevonden wordt? Als mensen uw website niet kunnen vinden, haalt u niet uit uw site wat u voor ogen had. PanArt helpt u ervoor te zorgen dat uw website hoog in de zoekresultaten van Google komt. We weten precies hoe je een website zo kunt bouwen dat zoekmachines snel een hoge beoordeling geven en dus een hoge plaats in hun lijst. Wij hebben inmiddels jarenlange ervaring met SEO en onze kennis is en blijft altijd up-to-date!

AdWords: Adverteren in Google (SEA)

google-adwords-logoBent u op zoek naar een effectieve, online advertentiecampagne die meer aanvragen of verkopen oplevert? Dan is een AdWords campagne een juiste oplossing. Wij zijn ervaren in het opzetten, onderhouden en optimaliseren van AdWords campagnes. Wij hebben hiermee voor mening opdrachtgever bijzonder goede resultaten behaald!

Webapplicaties en app’s

Een unieke app ontwikkelen? PanArt ontwikkelt in samenwerking met een gespecialiseerde partner diverse webapplicaties en mobiele app’s voor smartphones en tablets.

E-mail marketing

pic-emailmarketingVerstuurt u online nieuwsbrieven maar leveren ze nog niet het gewenste resultaat? Of ben je juist op zoek naar een goede e-mailcampagne en veel nieuwe abonnees? Bij PanArt kunt u terecht met al uw vragen over digitale nieuwsbrieven en andere vormen van e-mailmarketing.

Door onze ruime ervaring kunnen we veel voor u betekenen. Onze tekstschrijvers zorgen ervoor dat je nieuwsbrieven en andere e-mails altijd goed aansluiten op je doelgroep. Naast een verbetering van uw klantenservice en klantbeleving, kan dit er ook voor zorgen dat u meer gaat verkopen. De relatief lage kosten, de mogelijkheden tot personalisatie en de snelle responstijd maken e-mail marketing extra aantrekkelijk.

Social media strategie en design

Social media vormen steeds vaker een vast onderdeel in de communicatiestrategie. Ook hierbij is het belangrijk om vooraf te bepalen wat u wilt bereiken. PanArt laat zien hoe online en offline middelen elkaar kunnen versterken en hoe u social media strategisch kunt inzetten voor zakelijke doeleinden. Daarnaast kunnen we uiteraard de creatieve invulling, zoals het ontwerp van uw Facebook- of Twitter-pagina, verzorgen.

Wist u dat maar twee procent van uw volgers de berichten op de tijdlijn van uw bedrijfspagina te zien krijgt? Als u als bedrijf wilt opvallen op Facebook is het daarom vaak verstandig om te adverteren. Met meer dan 800 miljoen gebruikers die dagelijks inloggen en goede mogelijkheden om specifieke doelgroepen te benaderen kan Facebook een heel effectief marketingmiddel zijn voor ondernemers. PanArt is zeer ervaren in het  ontwikkelen en onderhouden van zakelijke Facebook- campagnes en pagina’s.

Waar u op moet letten bij Facebook:

  • Per campagne kunt u verschillende doelen selecteren: meer likes op de pagina of bijvoorbeeld meer verkeer naar de website?
  • De advertentieplaatsingen van Facebook verschillen: wil u juist in de rechterkolom weergegeven worden of tussen de berichten? Mobiel of PC?
  • Op Facebook kun je zeer gericht adverteren, maar welke zaken zijn voor uw bedrijf belangrijk? Leeftijd? Locatie? Geslacht? Woonplaats? Interesses? Gedrag?

PanArt helpt u met deze vraagstukken en zal constant samen met u de statistieken analyseren, evalueren en aan de hand daarvan optimaliseren.

Prezi

Prezi is een verrassende, dynamische vorm van presenteren. Vergeet de sheets in Powerpoint en ontdek de ongekende mogelijkheden van Prezi. Wij kunnen een professionele Prezi voor u maken, maar geven ook hands-on workshops, waarmee u zelf met Prezi aan de slag kunt.

25-04-2018 18:29:58